La orice salon sau frizerie, scrie ca nu se tunde decat par proaspat spalat. Acum sincer, tu ai accepta sa-ti bagi mana in parul cuiva nespalat de 3-4 zile? Daca te duci nespalata, ai de ales: ori pleci, ori te spala coafeza contra-cost.
Eu una. m`as spala ns cum e ![]()
Dar mereu cand ma tund la salon ii spun tipei
sa imi aranjeze parul. apoi plec la scoala:X... avand o freza misto
.
Eu stiu ca daca vrei sa te vopsesti tr sa fie "nespalat". eu cand m am tuns ultima data era cu parul un pic umed...am o prietena care lucreaza la salon si a venit acasa si abia facusem baie si mi a zis ca e mai bine ca e umed
Eu zic sa nu-l speli! Te va spala la salon! Asa fac si eu de fiecare data cand merg! Funda?
Parul trebuie sa fie spalat proaspat pentru o noua tunsoare, dar sunt si saloane la care te poti spala inainte de tuns.
Parul trebuie sa fie nespalat deoarece daca e spalat e infoiat asa si nu poate sa iti dea o forma...
Spalal, dar sa stii ca la salon totuna o sa ti-l umezeasca. Dar daca il speli nu il indrepta sa nu il usca cu fenul. Sper ca te-am ajutat... fundita?
Pai ...ar trebui sa il lasi asa, sa nu te speli, doar daca nu te deranjeaza sa te speli de 2 ori...pentru ca dupa ce vii de la salon, va trebui sa te speli pe cap din nou
deci mai bine il lasi asa.
Kqnfiwbcin întreabă: