| LaElly11 a întrebat:

Bună! Pielea mea pe picioare este exact ca cea din poza aceasta: https://images.app.goo.gl/x8DRvo2ZWVvnU7NR7 Are cineva idee de cum aș putea scăpa de acest aspect neplăcut al pielii?

Răspuns Câştigător
| XxKAMELIAxX a răspuns:

Hei! (:

▪︎Si eu am exact aceeasi problema si vreau sa incerc Duofilm(in tarile straine se utilizeaza Amlactin, dar la noi nu exista.din cate stiu eu.)->Duofilm se gaseste la orice farmacie( cauta pe net informatii)
▪︎Amlactin=Duofilm(nu exista diferente)
▪︎(dupa cum a spus si cineva mai sus)=>Ai putea si sa incerci sa iti hidratezi picioarele/sa dai cu un gel de dus, ceva inainte sa te dai cu bigul(banuiesc ca te dai cu bigul)
▪︎Apropo.din cate am inteles eu..soarele strica picioarele chiar daca pentru un timp dispar acei pori.ii inmulteste.(pentru un timp dispar, dar mai apoi apar o multime)
Succes!

7 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Cam cati dermatologi crezi ca vei gasi pe aici?

| LaElly11 explică (pentru Salontanul):

Atâta timp cât scopul site-ului este cel de a ne ajuta între noi prin întrebări și răspunsuri nu văd rostul comentariului tău. Dermatologi sau nu, oamenii care au avut așa ceva ar putea să-și împărtășească experiența și modul în care au scăpat de acestă problemă...

| Salontanul a răspuns (pentru LaElly11):

Rostul este simplu doar ca il pricepi mai greu. Daca puneai intreabarea la capitolul corect vedeai o atentionare scrisa cu rosu din care intelegeai ca sfaturile medicale nu se dau pe aici ci in cabinetul medicului. Un sfat dat aiurea poate produce "pagube" ireversibile. Daca mai vorbeai si cu un medic aflai ca un tratament dat unuia nu se potriveste la altul. Deci este foarte periculos si oamenii normali nu se vor baga sa-ti dea sfaturi. Invata regulile de pe aici si respecta-le!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru LaElly11):

Bineinteles, problema e ca nu toti oamenii sunt la fel si ce a mers bine la mine la tine s-ar putea sa faca mai mult rau. Ca sa fiu pe subiect, am avut si eu asa ceva si am si acum - uneori. In principiu e o iritatie de la radacina firelor de par care de multe ori apare dupa ce te razi cu lama pe picior - dar nu neaparat. Ce poti face inainte sa ajungi la doctor e sa folosesti un gel de dus/sapun hidratant si sa te speli cu grija si atentie.

| YourKitty10 a răspuns:

Mergi la un dermatolog.

| ValentinGabi a răspuns:

Se găsesc creme pe net si poți comandă și îți vei reveni

| Makipie a răspuns:

Bună! Și la mine se vede la fel. Poți scăpa bronzându-te. Nu știu cum, dar pur și simplu vor fi inexistente dacă te bronzezi - cu cât te bronzezi mai mult, cu atât dispar mai mult. Mă gândesc că există și alte metode prin creme și mai știu eu ce, dar în cazul în care nu funcționează, să știi că te poți duce la mare și să iți lasi cu încredere picioarele să se bronzeze cât de mult poți tu. Eu de exemplu am stat două săptămâni acum și îți pot spune că arată super, chiar mai bine decât în poza cu "after" laughing. Efectul ține destul de mult. Ține luni de zile, chiar și jumate de an, depinde cât de bronzată ești. Sper că ți-am fost de ajutor! Baftă! :*