| Reghqen a întrebat:

Bună seara!
Pe o față rotundă ce tip de barbă să port?
Barbă completă, barbă de câteva zile, cioc, mustață, muscă cu cioc fără mustață, pe care?
Aș vrea un sfat feminin dacă e posibil big grin

Răspuns Câştigător
| Clint a răspuns:

Barbã completa, daca ai posibilitatea sa o crești. Daca îți lași doar cioc sau mustață e că și cum ai face lucrul asta doar pe jumate.
depinde de fiecare ce preferințe are, unele nu suportă barba, altele au fel și fel de preferințe. Tu trebuie sa porti ce te face pe tine confortabil și încrezător în pielea ta.

| Reghqen explică (pentru Clint):

Mulțumesc frumos Clint, chiar dacă ești băiat mi-a plăcut răspunsul tău!
Însă am și eu niște întrebări, la care aș dori un răspuns.
Eu barba nu o am chiar completă, dar pot spune că am o creștere extraordinar de bună deoarece tatal meu la vârsta mea 19-20 de ani nu avea aproape niciun fir de păr, doar de la 21-22 când a intrat în armată a început să ii creasca deodată.
Eu am mustață, sub buză (muscă), cioc(am observat că ciocul începe să se facă și în lateral adică să se unească cu mustața dar mai trebuie timp, apoi am pe obraji, langa ureche, iar acolo în barbie îmi lipsește lângă cioc partea aia care face conturnul nu stiu dacă ma întelegi, oricum am ceva barbă acolo laughing
Întrebările mele sunt astea:
1) Părul barbii e cam moale, cum fac să întăresc acel păr? adică sa devină barbă adevărată?
2) Cum fac să îmi creasca în punctele alea ca să se completeze barba? Să o tai in fiecare zi barba? Sau cum?
3) Un prieten mi-a spus să îmi ud fața cu apă caldă, să pun spumă de barbă și să dau cu bigul sau cu lama de sus în jos apoi contra, și să o las să crească 1-2 lunu fără să o mai ating sau să o mai tai, cică așa o să îmi crească bine, e adevărat?

| Clint a răspuns (pentru Reghqen):

Nu crește mai deasă daca o iei cu lama sunt mituri, daca vrei barba trebuie sa o lași să crească minim 3-4 luni sa îți dai seama cum ar putea arata. Și e diferență de la o luna la alta, că părul ăla moale de care zici tu iți e acoperit de cel matur(nu prea poți să ti dai seama după o săptămână de creștere laughing).Și asta îți i-a luni bune, nu o luna, nici două, numai după 3 luni o sa vezi diferență.

Ar putea funcționa biotina/ ori minoxidil(rogaine) și dermaroller, dar nu sunt neapărate. Ce neapărat, e să folosești ulei/balsam de barba etc etc și produse de calitate nu rahaturi, eu le i-au de pe ibarber.ro


Nici mie nu mi se unește mustață cu barba, dar incepe sa acopere mustață zonele care nu e par. Și are aproape 2cm.

9 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Completa

| ShelbyGT a răspuns:

Îți lași barbă completa și la obraji mai tai sa ii dai o forma faina.

| Crissi99 a răspuns:

Mie nu îmi plac bărbile, dar știu că pentru o față rotundă este necesar ceva care să dea impresia de alungire... Vezi care din ele dă impresia asta și aia e! big grin

| WarOfArt a răspuns:

Cioc asa ca ala de la mine de la profil. Numa uitate la el ce fain ii sta( cu toate ca poza ii alb negru tot se vede ceva) love struck Dar eu sunt fata si de as fi barbat asa as purtawinking

| WarOfArt a răspuns (pentru WarOfArt):

Mai ales daca il lasi cata lung da impresia de fata mai alungita!

| Reghqen explică (pentru WarOfArt):

Ăla de la profilul tău are fața alungită/ovală. eu o am rotundă nu cred că mi-ar sta asa de bine ca el

| ionutx02 a răspuns:

As zice barba de cateva zile, un barbat ar arata urat cu cioc si mustata, sau una dintre cele mentionate fara alta (cioc si mustata).