| Bogdn10 a întrebat:

Buna seara TPU,

Stie cineva in zona Popesti un loc unde pot sa ma pensez? Ca barbat, imi e ciudat sa merg in salon de femei si sa cer servicii - ca se uita toata lumea la mine.
As vrea ceva mai discret sau ceva mai mic (sa nu fie plin de femei acolo care sa ma intrebe chestii si sa vorbeasca cu mine). Nu sunt o persoana vorbareata, vreau sa merg sa imi aranjeze cineva sprancenele si atat - fara discutii / barfe de cartier.

Multumesc si seara buna!

4 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Mai intii ai nevoie de un chirurg. Du-te si castreaza-te apoi poti merge linistit la saloanele pentru muieri. Printesa ce esti!

| OmuletulCelom a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Amice, ori ești înapoiat ori trăiești sub piatra, ce e asa de anormal ca un barbat are grija de corpul lui?
Sa își aranjeze sprâncenele nu e nimic rău, nu e dedicat doar pentru femei, mai deschideți mintea și gândește, dacă nu, stai sub piatra.
Întreabă omul ceva și vin tembelii ca tine cu aroganta.
Sa ai grija de corpul tău e ceva normal, dacă te as vedea pe strada pariez ca arăți ca o maimuță dacă gândești cum ai scris!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru OmuletulCelom):

Si putin fond de ten, o epilare definitiva pentru picioruse, mi se pare normal. Asta inseamna sa aiba grija de ea. Pardon, el. Ma spal, imi trimuiesc uneori sprincenele cu masina de tuns. Da-o in mama ma-si cu pensatul, ca aratati ca niste muieri astia de va pensati. Eventual vi le desenati dupa aia si cu creionul. Parca ati fi niste sobolani, in puii mei!

| BogdanRoxanaDove a răspuns:

Hey,

Poti merge linistit si la un salon unde merg femei. Chiar daca se spune ca in salon femeile vorbesc mult, sa stii ca sunt discrete si vorbesc intre ele (client + angajat). Nu o sa te deranjeze nimeni la Illieen's pe soseaua Oltenitei in Popesti.

Pensat costa 25 RON la barbati
pensat femei costa 20 RON

Seara Buna