|

Buna! Sunt fete pe aici care au par cret permanent? Daca da, spuneti-mi va rog si mie, v-a distrus parul? Sau sta bine si daca nu il faci cu spuma sau stiu eu ce.

Sau daca e posibil sa incerc semi-permanent? Exista asa ceva? laughing

As vrea sa-l fac permanent genul ala de cret, curly. Oare ar iesi ceva sau doar mi-as strica parul? Mentionez ca am parul pana la fund si nu l-am vopsit niciodata.

Va roog, dati-mi cateva sfaturi despre parul cret permanent.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Dacă vrei permanent nu o sa meargă cu parul așa lung, o sa ti-l tundă, ar fi păcat. La semipermanent nu o sa tina prea mult, de fapt nici permanentul, la permanent dacă vrei sa arate parul ok, trebuie sa te faci cam de 2 ori pe an dar spuma nu prea e buna pentru par și după ce te speli pe par trebuie sa Îți pui bigudiuri ca sa rămână cretul ( nu întotdeauna când te speli dar măcar odată pe saptamana, dacă nu cretul se va strica și va trebui sa Îți faci permanent foarte des ). Deci e complicat. Ai putea dacă vrei sa Îți faci un semi pentru o perioada scurta, dar tot cred ca o sa ți se tundă parul. Totuși, Îți recomand sa te duci la coafor și sa întrebi. Acolo Îți va explica cel mai bine.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

O colega de apartament are, cred că de vreo 2 luni. Nu și-l face cu nimic, e creț, creț imediat după ce se spala pe el (de fapt, așa e tot timpul, dar ideea e că nu îl mai aranjeaza cu soluții). Ea îl avea, sa zic aproximativ, până la abdomen, i l-a mai tuns și acum e cam până la piept (aproximativ, pentru că și atunci când îl face creț, cum sta adunat pare mult mai scurt). Ea înainte îl avea drept, drept și îl făcea și cu placa. Arată foarte bine, unii carlionti s-au mai lăsat, e adevărat, dar e chiar ok. Cu spuma nu am văzut niciodată cum arată. Dar știu că tanti de la coafor i-a zis sa îl lase să se usuce natural și asta o ajuta mult.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Solutia pentru permanent arde parul chiar daca faci numai semipermanent (da, exista). Tu vrei sa mai pui si spuma peste permanent? Vai, nu!
Daca ai parul asa de lung, greutatea sa va intinde buclele. Nu va sta cum vrei.
Dar daca ai parul asa de lung, e mare pacat sa il strici.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

A avut mama arata ca sarma

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează