| andreeamelisa30 a întrebat:

Bună TPU! Am 15 ani și saptămâna viitoare as vrea sa mă tund și să mă vopsesc.Mi-ar sta bine blond cu nuanță de gri și tunsa in scări? Ce preț îmi ia la salon să mă vopsesc și să mă tund (menționez că am parul lung până la fund blonda cu ochi albaștri). Aștept păreri din partea voastră cu ce culoare sau tunsoare mi-ar sta mai bine!

Răspuns Câştigător
| Nirvanaaa a răspuns:

Depinde și de nuanța tenului și de ce îți place tie mai mult. Dacă tie îți place griul fa-te gri happy.
Prețul este in funcție de salonul la care te faci. Dar pe parul tău lung va fi ceva ceva mai mult fata de fetele cu parul mediu. Se calculează și in funcție de lungime.

2 răspunsuri:
| Eireann a răspuns:

Nu stiu de tunsoare dar culoarea pe care o vrei tu e greu de intretinut. Vad ca esti interesta de pret, din pacate s-ar putea sa ajungi sa mergi foarte des pentru intretinere. Dar cand e proaspat facut arata super.

| Rexxha a răspuns:

Prețul este in funcție de salon, o prietena a dat chiar și 450 lei Pt un decolorat și un vopsit blond cu nuanță de gri. Dacă ai ochii albaștrii și ești deja blonda, mai mult ca sigur ți-ar sta bine cum vrei tu sa te vopsești. Doar nu te tunde foarte scurt, o sa regreți îți zic sincer. Tunde-te maxim pana la jumătatea spatelui dacă spui ca ai parul pana la fund. Este doar un sfat din propria experiența, dacă vrei sa îl iei in considerare. Pana la urma faci cum vrei tu, e parul tau happy