|

Buna TPU.As vrea sa ma epilez dar nu stiu cu ce, am o piele destul de sensibila si nu m-am mai epilat pana acum.Ce îmi recomandati?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Bună!

Eu personal, deși am pielea foarte sensibilă mă epilez cu ceară. Este singura metodă prin care îmi asigur liniștea 3 săptămâni. De asemenea firele de păr nu mai sunt atât de negre și dese și în urma epilării am o piele foarte catifelată.

Desigur, dacă nu suporți bine durerea, atunci îți sugerez o cremă. Cea de la Veet cu aloe Vera este foarte bună și după epilare pielea arată foarte bine, singura problemă este că va trebui să te faci mai des și să ai grijă în sezonul cald cum aplici crema, deoarece peste transpirație sau peste pielea ușor iritată sau arsă de la soare, poate crea un discomfort destul de mare.

Ceea ce nu îți sugerez este lama. Am încercat câteva luni să mă fac cu lama, dar pentru mine era un chin. La 2 zile trebuia să o iau de la capăt. Plus părul creștea foarte gros și des și parcă din ce în ce mai repede.

Bineînțeles acestea sunt doar sugestii, iar tu poți alege orice! happy

| explică (pentru AnjaAHUI):

Multumesc mult! Cati ani ai?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru tcalculatorandreea):

20 happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AnjaAHUI):

Mai am o intrebare.Uni spun ca crema depilatuare este ca lama.Este asa?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru tcalculatorandreea):

Depinde la ce se referă. Mecanismul de îndepărtare al părului este asemănător, în sensul că nici lama și nici crema nu smulg părul din rădăcină (acesta fiind și motivul pentru care crește foarte repede la loc), totuși lama pur și simplu taie, pe când crema „arde" firul de păr. De aceea de la cremă firele de păr nu o să se îngroașe și nici nu o să se înnegrească așa cum se întâmplă după ce te razi cu lama.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri: