Întrebare recomandată | Byb2001 a întrebat:

Buna TPU, cum sa fac sa îmi crească unghiile mai repede?

Răspuns Apreciat de Editori
| Alyra a răspuns:

Bună.
Încearcă să-ți folosești mâinile cât mai mult ca să stimulezi circulația sângelui la nivelul degetelor. Se spune că le face să crească mai repede.
Dar atenție, MÂINILE să le folosești, nu unghiile. E foarte important să nu atingi nimic cu unghiile. Nu te scărpine, nu deschide cutii cu unghiile etc, deoarece poți să ți le tocești făcând asta, deci o să crească și mai încet.
NU spăla vase/rufe cu mâinile(nu fără mănuși). Da, se spune că apa ar face unghiile să crească mai repede, dar expunerea la apă și detergenți sunt cam cele mai nocive lucruri pe care le poți face unghiilor. Le face mai fragile și mai ușor de rupt. Chiar dacă ar crește mai repede, nu merită, dacă oricum se rup în curând.
Nu prea poți face ceva să crești semnificativ rata de creștere a unghiilor, din păcate. Numai dacă ai cumva probleme medicale care le fac să crească mai încet decât trebuie. Unghiile ar trebui să crească vreo 2-3 milimetri pe lună. Dacă ale tale cresc mai puțin s-ar putea să ai ceva probleme(gen carențe de vitamine, etc). Încearcă să mănânci sănătos și vezi ce se întâmplă.
Dacă unghiile tale cresc 2-3 mm pe lună, e normal. Recomand să folosești ojă/lac de unghii, ceea ce maschează puțin lungimea exactă a lor. Te ajută să nu obsedezi pe subiectul ăsta/să nu te uiți la unghiile tale în fiecare zi și să te gândești de ce nu cresc. laughing Iar după ~ o săptămână, când dai oja jos o să ți se pară că au crescut foarte mult de ultima dată când le-ai văzut.
Baftă!

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu poți.

| Celcestietot a răspuns:

Ai nevoie de alimente pe baza de calciu si de odihna. Folositoare ar fi si vitamina D luata de la Soare sau din suplimente.

| I333AHC a răspuns:

Nu cred ca ai cum. Eventual alimentatia sa fie una ok, dar alt fel nu ai cum sa grabesti un fenomen al naturii si anume cresterea.

| Nonolita a răspuns:

Spala mai des vasele (cu mana, nu la masina), spala rufele cu mana, si iti vor creste mai repede.

| Byb2001 explică:

N am ca sa știi

| marinescub701 a răspuns:

Din pacate nu prea cred ca este posibil, viteza de crestere depinde de la om la om, insa exista mereu alternativa unghiilor cu gel

| Anonim7452 a răspuns:

Bunăăă! Să știi, că nu există o modalitate de-ați face unghiile să crească mai repede. Sunt doar mituri. Unghiile sunt făcute să crească foarte puțin într-o perioadă luuuungă. Fiecare unghie crește diferit, una crescând mai mult, una mai puțin și tot așa. " Ca să le faci să crească mai repede" îți recomand să nu le dai importanță. Nu în modul de-a avea mizerie sub ele ci doar a face o pauză din a te holba la ele așteptând să crească. Pentru un aspect mai mare inmoaie-ți degetele 15-20 de minute în apă caldă iar după taie-ți cojițele și împinge-ți cuticulele în interiorul unghiei. O să pară mai mari dar pentru o perioadă scurtă.

Întrebări similare