anonim_4396
| Anonim întreabă:

Peste putin timp am banchetul si inca nu m-am hotarat ce rochie sa imi iau. Baby-doll sau stramta?

Alta intrebare: Cum sa imi fac parul? Am parul destul de lung, aproape de fund. Sunt facuta ombre hair. Sus saten deschis si jos blond.

Multumeeesc.

4 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Îţi recomand o rochiţă roşie sau bleu pe corp în cazul în care eşti slăbuţă. Părul fă-l cu placa sau creponează-l. Depinde cum crezi tu că îţi stă mai bine. Poţi merge la coafoar să rogi stilista să îţi recomande o coafură care consideră ea că ţi se va potrivi.
Distracţie plăcută!

| ăăăăăăăăââââLoâding a răspuns:

Buna! :)
http://www.google.ro/......tp?/search iti recomand aceasta rochita din tot sufletul, iar pantofi vei gasi tu ca sa se asorteze. Asa am avut si eu una, si nu trebuie sa iesi in evidenta cu fel de fel de rochii care mai decare...trebuie sa gasesti una care sa fie simpla si totusi sofisticata, dar sa nu intreaca masura.
Iar la par ti-ai putea face niste bucle sau pur si simplu in coada ridicata sus! Succes!

| Anca2999 a răspuns:

Depinde si de statura si marimea corpului tau, daca esti slabuta si iei si niste tocuri pe care sa arati ok as alege in locul tau rochia stramta iar parul l-as intinde pur si simplu sau l-as ondula pe tot, daca esti putin mai plinuta mergi pe varianta de rochie baby-doll iar parul incearca sa-l intinzi bine pe tot si sus sa--l dai pe spate si sa-l ridici la "breton ".