| AntonelaCK a întrebat:

Buna tuturor! Am fost astăzi la salon și m-am făcut un roz. Imi place cum a iesit, însă o sămi doresc sa revin la culoarea mea la un moment dat.

Stiu sigur ca nu mi-au pus decolorant.
In momentul in care imi spălau părul, mi-au spus ceva de genul " după câteva spalari o sa dispară nuanța de roz, pentru că NU EXISTĂ VOPSEA permanenta roz ".
Ok... no problem. Dar de curiozitate... va intreb. In saloane de obicei cand este vorba de culori gen verde, mov, roz se folosesc nuantatoare? Și chiar nu exista vopsea permanenta la astfel de culori?

Răspuns Apreciat de Editori
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

In primul rand, e inadmisibil sa nu stii ce ti s-a pus. Ar fi trebuit sa primesti un bon in care sa fie trecut fiecare chestie ce ti s-a pus. Exista vopsea permanenta pentru astfel de culori dar nu la toate firmele. De exemplu Kallos stiu ca are culori mai trasnite, dar Joico au niste rozuri mai potolite, cateva nuante de mov si cam atat. In schimb, Joico au nuantatoare.

Suna la salon, sau mergi acolo, si intreaba ce ti s-a pus. Nuantatorul ar trebui sa iasa, dar roscatul si rozul sunt destul de pacatoase si daca s-a folosit un produs cu pigmenti puternici doar cu colour b4 poti sa ajungi la culoarea ta naturala pentru ca oricat ai spala parul sunt sanse sa iti ramana ceva urme de la nuantator care sa fie mai evidente in lumina soarelui.

| Simpatik a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca si la astfel de raspunsuri editorii lui peste prajit dau monede este clar, ma gandeam eu ca din echipa care da monede nu poate fi decat o fata vopsita thaaa.
IAR ALTII DAM PE CATEGORII GRELE RASPUNSURI COMPLEXE SI NU NE REMARCA, urat din partea voastra ma!
SareInOChi no offence!