| cristinuca05 a întrebat:

vreau sa imi iau maine unghii false de la un magazin de cosmetice cam cat ar costa? si cum se lipesc? au ele un lipici anume? am auzit ca alte fete lipesc cu picaturalaughing.funditaa.multumesc

Răspuns Câştigător
| lavi2864 a răspuns:

Buna AnKa! Poti sa le lipesti si cu Picatura dar problema e ca nu e prea sanatoasa pentru unghie. Dar nici lipiciul care il iei impreuna cu ele nu e mai presus... Dar cu Picatura nu ai cum sa iti dezlipesti si unghia ta naturalalaughingsa fim seriose.Iti pui pe unghia falsa o picatura, o lipesti pe unghia ta naturala cu grija si cam dupa o saptamana si ceva o sa vezi ca ti se deslipesc de la sine sau daca nu, le deslipesti tu cu mare usurinta. Asa e cel mai bine pentru ca daca folosesti lipiciul obisnuit nu o sa iti tina nici 3 zile. Dupa ce o sa le dezlipesti, indiferent ca unghiile au fost lipite cu Picatura sau lipiciul obisnuit o sa ai un aspect inestetic al unghiilor din cauza resturilor de lipici ramase care nu vor trece pana dupa vreo 3 zile. Sfatul meu e sa iti ingrijesti unghiile tale naturale si sa le pastrezi frumoase:X Bafta!

6 răspunsuri:
| MissD a răspuns:

Parerea mea e sa nu-t cumperi unghii false decat daca le ai urate si scurte pe ale tale si ai vreun eveniment, in rest e pacat ca le strici pe cele naturale insa decizia iti apartile. In ceea ce priveste pretul, acesta variaza de la magazin la magazin si de la model la model pot fi de la 4 lei pana la 20-30 de lei. Daca unghiile au costat ceva mai mult e posibil ca lipiciul lor sa fie unul bun, daca nu cumpara un alt lipici special pentru unghii false, nicidecum picatura pentru ca ulterior ti le vei dezlipi cu tot cu unghia naturala.

| HappyCandy a răspuns:

Eu mi-am cumparat cu 10 lei si aveau un tub cu un lipici special, mi-am luat de vreo trei ori si tineau mult timp. Adica vo 3 zile, dar ce-i drept nu eram tare atenta la ele ca aveam doar 10 ani insa taree imi doream manichiuri. Orcum daca ti se pare ca tin putin nu incerca sa-ti alungesti ughiile cu gel deoarece a, m auzit ca pot provoca cancer.

| xAndraax a răspuns:

Depinde ce fel de unghii sunt. Pot fii cu modele care sunt ceva mai scumpe sau simple ( mai ieftine ). Unele ( in cel mai des caz ) da au lipici dar care nu tine mult, altele insa nu au si trebuie sa iti cumperi u. e cam 5 lei unu bun si care sa tina sau eventual picatura laughing. Deci ar cam trebuii sa ai la tine intre 20-30 lei noi! Succes!

| Capsă a răspuns:

Nu costa foarte mult... lipici au ele doar ca problema e ca acel lipici strica `unghia` si se face naspa apoi

| DeddeXD a răspuns:

Decat sa iti cumperi tu si sa te tina o zi, mai bine te duci la coafor si ti le pui in gel. thinking

| Issabelle_9288 a răspuns:

Hei unghiile false costa cam in medie 4-5 lei sau mai putin depinde de model si da toate au lipici special. Mai bine nu le lipi cu picatura. Nu stiu cum le vei scoate si poate dauneaza unghiei.