| 0771195235 a întrebat:

Bună, vreau să-mi pun unghii cu gel și nu știu dacă le pune dupa ce model vreau eu sau gen știți la ce ma refer ex să-mi facă inimioare pe ele sau sa scrie un nume de băiat etc.
Ajutor?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Depinde de manichiurista, unele fac si modele/picturi iar altele nu. Poti intreba cand iti faci programarea ca sa stii dinainte.

Răspuns Apreciat de Editori
| MinaDeea a răspuns:

Dacă mergi la o manichiuristă, la salon, cu siguranță știe. A făcut anumite cursuri, la care a învățat să realizeze diferite modele cu diferite nivele de complexitate, altfel nu ar fi lucrat în acel salon. Crezi că o manichiuristă învață la cursuri numai să dea cu ojă într-o culoare și atât? Dacă mergi la cineva care lucrează de acasă, există probabilitatea să nu știe, poate practică manichiura doar ca hobby și nu are vreo specializare în domeniu, dacă nu a urmat niciun curs de manichiură, deci poate nu știe să realizeze vreun model mai complicat. Atunci ar trebui să-i arăți dinainte modelul pe care îl dorești și să-ți spună dacă îl știe realiza.

2 răspunsuri:
| nikklett a răspuns:

Da, iti face cum doresti atata timp cat poate realiza acel model.
eu mi le fac la verisoara mea, iar ea are acasa lampa, gelurile si tot ce ii trebuie si se pricepe foarte bine. adica e un hobby, ii place si daca ii place se dedicawinking