| alehar05 a întrebat:

Buna ziua! Am pielea foarte deschisa si imi doresc sa merg la un solar,problema e ca nu am mai fost niciodata si nu stiu ce trebuie sa am la mine, ma poate ajuta cineva?

Răspuns Apreciat de Editori
| MinaDeea a răspuns:

Înainte de solar, te demachiezi, îți dai jos bijuteriile și bineînțeles hainele, vei fi dezbrăcată, că doar nu te vei bronza cu urme. Folosești o cremă de bronzare - dacă vrei să accelerezi bronzul. Folosești ochelari de protecție - împotriva razelor UV. După solar, folosește o cremă hidratantă care să îți mențină culoarea și pentru sănătatea pielii. Și bea apă, să nu te dezhidratezi. Ultravioletele absorb apa și usucă pielea. Astfel, e necesar să te hidratezi după solar pentru a preveni uscarea pielii.

4 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Nu merge la solar, sfatul meu! Daca iubesti soarele mergi la plaja, solarul este un focar de boala...cancer!
Ti-o spune cineva care a facut 40-50 de sedinte in 2 ani, exact conform tipului meu de ten si conform recomandarilor si am alunite marite in diametru de pana la 15 ori dupa expunerea la aceste radiatii nenorocite...sunt un focar de boala aceste lampi cu UV, degeaba mint ei poporul ca sunt sigure, pe bune?!

| Panamax a răspuns:

O crema anticancer.

| Andreeush a răspuns (pentru Panamax):

Există așa ceva?laughing

| Antopuff a răspuns:

Lotiune si stai cateva minute la inceput 3 maxim 5 minute

| OmuletulCelom a răspuns:

Întâi trebuie sa începi încet, când ajungi nu stai mult, asa e indicat.
La tine poți sa îți iei, crema de soare sau de bronzat nu știu ce termeni se folosește, ochelari soare foarte buni (dacă vrei), costum de baie, prosop, soluție în caz ca te ai ars, și cam atât.

In principiu, ceva de protejare, adică sa nu te ardă, sa te bronzeze frumos nu sa te facă crocheta de peste scoasa din fripteuza.