| Isabel23dumitru32 a întrebat:

Bună,ziua mamei mele este peste o săptămână și nu știu ce să îi iau cadou... bugetul este de 300.Stiu ca îi plac parfumurile dar am găsit preturi foarte mari și aș vrea să îi iau și un buchet de flori dar ma duce la 600...idei?

Răspuns Câştigător
| brasovforromania a răspuns:

Nu trebuie să-i cumperi ceva. Poți să speli vasele în locul ei, să-i gătești ceva etc! Scopul cadoului e să o faci să se simtă apreciată. Ai putea culege flori pe care să le treci printr-o ață, ca un colier. Ai putea face o felicitare. Ai putea să-i faci patul. Dacă ai mult timp liber, ia câteva fotografii cu voi doi și lipește-le pe paginile unui caiet gol (ca un album). Dacă totuși vrei ceva special există un site în care plătești niște neni din Amazon să danseze cu un mesaj pe scris pe burtă (în cazul tău îi poți ruga să scrie "LA MULȚI ANI MAMA").

7 răspunsuri:
| oanaro a răspuns:

Daca ii place bijuteriile din argint sau placate cu aur, iti recomande acest site - https://bit.ly/2Qd4IhL - care afre acum reduceri si in plus, orice comanda (eu am achizitionat niste cercei cu perlute pe care am dat 47 lei) vine cu transport gratuit, cutie ambalaj cadou, punguta de cadou cartonata, certificat de garantie si laveta de sters bijuteriile.

| dragodana a răspuns:

Salut! Cele mai ieftine parfumuri sunt pe parfimo.ro.

| mihaela000ela a răspuns:

Pe notino.ro,gasesti mari reduceri la parfumuri originale ...si iti va ramane si banuti de buzunar si de flori.

| TatianaIstrate a răspuns:

Am descoperit recent brandul de parfumuri al unor romani stabiliti in Germania -- https://www.lateliero.ro/shop/femei/ Sunt f misto si persistente pentru ca sunt extract de parfum, nu clasicele apa de toaleta sau apa de parfum. Eu zic ca merita incercat!

| FlowerPower69 a răspuns:

Eu am gasit aici idei de cadouri unice si chiar ieftinee. Au ceasuri, bratari, lumanari su alte multe chestii. Pot sa iti faca si o cutie speciala(mai multe produse)sa fie data cadou chiar pana in 100 de lei parca. Iti las aici site-ul https://sites.google.com/view/fantasybox2021/pagina-de-pornire sau daca nu gasesti pe insta/Facebook:fantasybox2021