| Louissa a întrebat:

Cam după câte ședințe la solar începi sa te bronzezi? Și te bronzezi și pe fața sau doar pe corp? Trebuie sa aplic protecție solară pe fața?

3 răspunsuri:
| Eireann a răspuns:

Te bronzezi si pe fata si pe corp si ideal e sa folosesti protectie solara si pe fata, si pe corp. De fapt ideal e sa nu mergi la solar findca imbatraneste pielea, faci riduri si creste riscul de cancer de piele. Pe fata foloseste in jur de SPF 30 sau mai mare si pe corp SPF 20. Bronzul e de fapt un fel de cicatrice la nivel celular intinsa pe tot corpul, o piele bronzata e o piele agresata.

| StefanChriss a răspuns:

Buna! Bronzul apare din prima sedinta si in functie de tenul tau poate sa fie necesara o sedinta saptamanal pentru intretinere. Nu este indicat sa folosesti protectie solara pentru ca tu tocmai pentru asta mergi la solar sa te bronzezi, pentru asta dai bani! Te sabotezi singura, practic. Te bronzezi pe tot corpul, in functie de ce fel de tub cu UV folosesti. Este indicat sa te misti si sa iti modifici pozitia, astfel incat sa te prinda razele UV corespunzator peste tot. Se foloseste in schimb protectie pentru ochi pe care ti-o dau cei de la salon, si eventual te poti da cu crema sau sa iti acoperi doar alunitele, daca ai. Poti gasi mai multe detalii daca cauti pe google despre asta.

| Dishka a răspuns:

Multe oricum