|

Care e cel mai bun mod natural de a scoate punctele negre de pe nas?

Nu vreau sa incerc vreo crema sau masca.

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Eu îți recomand apa micelară care este super bună și o poți folosi zilnic, Blackhead clearing cleanser pe care îl poți folosi de 1-3 ori pe săptămână (e cam aspru cu pielea dar merge), ambele sunt lichide (ca să nu zici că-s creme sau măști), le aplici pe dischete și îți ștergi apoi față.

Acele "blackhead nose strips", pe care le lipești pe nas/frunte și apoi le dezlipești sunt absolut groaznice, nu le folosi, nu fac decât să îți lărgească porii și să lase și mai multă mizerie să intre în ei (punctele negre asta sunt de fapt, mizerie gen praf+sebum adunate în pori).

Dacă totuși te decizi să folosești vreo mască, trebuie să încerci masca cu argilă! Este o metodă naturală și curăță în profunzime pielea. Eu am avut mereu probleme cu punctele negre, orice produs încercam din magazin îmi irita pielea sau îmi apăreau coșuri după. Argila este super, eu am cumpărat argilă naturală pudră și îmi fac singură masca acasă, adaug ce vreau eu în ea și e cam cea mai bună metodă pe care am încercat-o, se vede imediat diferența.

O să observi diferențe repede dar trebuie să ai și o rutină zilnică, să-ți cureți fața o dată sau de 2 ori pe zi și să ți-o hidratezi corespunzător în funcție de tipul tenului, etc.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Încearcă mască cu albuș de ou.

| a răspuns:

Metoda clasica de salon
Stai cu fata in aburi pana ti se deschis porii (poti si in aburi de la ceai de musetel de exp)
Dupa ce ti s-au deschis portii suficient de mult,treci la extractie.
Folosesti tifon pe degetele aratatoare ale ambelor maini.
Evita transpiratia pe fata, nu folosi creme grase sau uleiuri.
Mai e varianta cu masca de albus de ou si cu servetel foarte subtire. Ungi pe nas cu albusul de ou apoi pui servetel subtire ca pe un bandaj, astepti sa se usuce si dezlipesti.
Dar tot asa, sa ai porii deschisi, altfel nu iese nimic.

| a răspuns:

Folosești metoda infuziei. Încălzești niște apă până ies aburi și te pui deasupra oalei cu apă cu un prosop pe cap, stai așa câteva minute iar apoi îți poți stoarce punctele negre, vor ieși mai ușor. Roagă un adult să se ocupe de încălzitul apei.