Eu iti recomand bioderma sensibio rich, hidrateaza foarte bine tenul si nu o sa ai probleme cu ea pentru ca e curata la ingrediente, este recomandata tenului intolerant. De cand o folosesc n-am mai avut probleme cu tenul, n-are parfum, alcool si alte tampenii care usuca tenul. Vezi de unde o iei pentru ca in unele farmacii costa 60-65 lei, in unele farmacii se gaseste la 50-53 cu card. Daca ai farmacia tei in oras la tine stiu ca e vreo 44 lei la ei.
Ca sa nu iti apara cosuri ai nevoie de un exfoliant chimic bha dar acela e vreo 150 lei, de la paula choice.
Cat despre fond de ten.ce tip de ten ai, vrei un finish mat sau unul mai stralucitor? Si fondurile de ten care arata bine pe ten sunt cele cu aspect natural si in nuanta potrivita, atunci cand mai dispar de pe ten sa nu fie o diferenta mare.
M-am uitat pe internet la un exfloliant chimic de la Paula Choice BHA, insa e pentru ten acneic. Eu nu am asa ten, ci doar mai imi apar cativa cosi si nu-i suport. As vrea o fata fina si perfecta )
Cred ca am ten mixt, fruntea imi este destul de uscata si la nas si barbie imi e gras. As vrea ceva mat.
Trebuie sa alegi o cencentratie de 2 % si poti sa aplici pe zonele problematice, daca il introduci intr-o rutina corecta cu o crema hidratanta buna nu o sa-ti faca probleme aplicat de 2-3 ori pe saptamana pana se acomodeaza tenul.
Uite-te pe lista asta sa vezi ce ti se potriveste mai bine, aha sau bha :
http://pasagera.ro/......a-lui.html
Un produs de crema din miere de albine manuka, este un produs bunicel si din cele citite si spun acest lucru pentru ca il folosesc. In prezent sunt multumita de produs.
Un fond de ten mat cu acoperire buna e cel de la e.l.f. studio cu tratament pentru acnee, dar daca tenul tau este mai de graba uscat nu stiu cat de bine ti.ar face un astfel de fond de ten mat...ar trebui sa folosesti si o crema hidratanta foarte bună. Eu iti recomand sa te uiti pe site.ul celor de la herbalife pentru o astfel de crema, pentru mine cel putin produsele lor au fost perfecte (imi place in special ca orice lotiune intra foarte repede in piele). Sper ca ti.am fost de ajutor ^-^
Iti recomand sa te speli pe fata cu Ivapur Gel seara si dimineata, iar pentru cosuri Benzoil peroxid. Astea am folosit eu, dar cel mai indicat e sa te duci la un dermato. :*
Aandr33a întreabă: