| horansgang a întrebat:

Ce parere aveti despre mersul la salon pentru un tratament anti acnee? adica sunt de durata? isi merita banii?

6 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Nu, nu-și merită. Mai bine faci tratament acasă.

| aXy99 a răspuns:

Iti voi spune ce m-a scapat pe mine de acnee. Nu ma deranja asa mult cea de pe fata, dar cea de pe spate(umeri) era oribila. Am fost la un dermatolog si mi-a prescris SOTRET. Sunt niste pastile. Iau una pe zi de 4 luni si ceva, nu mai am niciun cos, chiar daca mai apare 1-2 se duc singure in 2-3 zile si nu imi mai lasa urme. Intr-adevar trebuie sa fac analize la 1-2 luni si sa ma dau cu multe creme pe fata si spate, dar ideea e ca am scapat de acnee. Eu zic sa faci la fel. Ia trimitere de la doctorul de familie, poate va fi compensat Sotretul si protectorul hepatic. (cremele va trebui sa le platesti, sunt in jur de 60-80 de lei, dar chiar isi fac treaba). Eu zic sa-ncerci. Succes!

| aXy99 a răspuns (pentru aXy99):

Sa te dai cu creme, fara sa actionezi in interior, dupa parerea mea e de prisos. Chiar daca iti dispar pe moment, iti vor reaparea.

| thewomaninwhite a răspuns:

Am auzit persoane la care tratamentul a dat rezultate si persoane la care n-a dat rezultate. Cred ca depinde de gravitatea situatiei. Incearca totusi, poate chiar va da roade tratamentul.

| OrangeFga a răspuns:

Iti recomand cateva masti de fata, sunt la KAUFLAND, iti recomand sa iei cu argila.
Costa in jur de 4-7 RON, au rezultate foarte bune, chiar ieri le-am utilizat, mult noroc happy!

| IuliaMihaela20 a răspuns:

Ar trebui sa mergi la cineva care are destula experientă, sa fii sigur.Dar, da, isi merita banii complet.Eu am avut acnee juvenilă si in aproximativ 6 luni am scapat de ea, inca mai fac tratamente la cosmetica