| LovedbyGrace a întrebat:

Ce presupune un tratament pentru păr cu keratină și cam cât costă? Cât durează în general? Se repetă la un anumit interval?
Oare funcționează și în privința îndesirii unei podoabe capilare care cândva a fost bogată, însă în urma unei diete și a unui stres major s-a cam înjumătățit (sau mai rău)?
Oare părul meu va mai ajunge așa frumos ca înainte? sad

5 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Tratamentele astea sunt apa de ploaie pentru par, ori cu implant rezolvi, ori ai noroc si se rezolva doar natural, daca functionau nu mai existau oameni cu probleme, cheliosi, etc. Tu cel mai probabil ai mari carente in corp in urma unei diete irationale iar stresul e alt factor pentru rarirea parului, corpul nu e sustinut din interior pentru a relua regenerarea podoabei capilare, sau poate e genetica treaba. Du-te la medic si fa-ti analize si vezi ce carente ai sau care e cauza exacta pentru rarirea parului, daca nu e genetica treaba exista sanse mari sa-ti recapeti parul.

| LovedbyGrace explică (pentru Drimmero):

Mulțumesc, chiar îmi doresc să se remedieze. Părul e un aspect important pentru o fată...sau cel puțin pentru mine e.

| Drimmero a răspuns (pentru LovedbyGrace):

Si pentru barbati e la fel de important parul, deci te inteleg cum e.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Cauza este genetica uneori (exista si cauza bolilor), dar nu caderea parului este genetica ci "contributia" anumitor glande din corp.
Nu, nu dieta si stresul sunt cauzele. Daca ar fi asa am vedea si jumatate din femei fara par. Ce zici?
Nu exista remedii naturale impotriva caderii parului. Am avut ocazia sa discut cu un mare dermatolog, ce si-a definitivat studiile in strainatate. A comparat caderea parului cu cancerul: uneori se poate incetini, dar nu se poate opri evolutia. De asemenea un om potential financiar a umblat in multe state - China, Europa, America - sa gaseasca remedii, dar tot chel a ramas.

| unomdeosebit a răspuns:

Mai bine te tunzi chiala