| ansei a întrebat:

Ce sa fac ca sa scap de cearcane? In afara de somn.

7 răspunsuri:
| HadesSs a răspuns:

Hidratare corespunzatoare, odihna, da chiar ai nevoie si de somn si felii de castravete proaspat pus pe ochi.

| Sonia822 a răspuns:

Analize la rinichi, daca sunt pronuntate rau. Depinde ce tip de cearcane. Cearcanele avanseaza odata cu varsta. Daca ai peste 32, e normal sa apara, si se vor adanci. daca ai peste 25, e un inceput de cearcane. Doar pana la 25 poti sa spui cu adevarat ca nu ai.

| Ppaulmmle a răspuns:

Expunerea la soare ( zona fetei evident) 30 -45 min pe zi, si doua felii de castravete proaspat, aplicate pe zona ( cu ochii inchisi desigur) timp de 10 minute pe zi.

| DanielPH a răspuns:

Sunt ceva creme pentru cearcane, insa ele sunt de regula mostenite, daca si parintii tai au, este clar.
Ti se vad vasele de sange de sub pleoape., astea sunt cearcanele.
Crema... ceva machiaj, ori injectare de grasime...sau..ramai asa. Nu este vreun defect, multi au!

| biancamarry a răspuns:

Exista tratamente naturale pe care ți le poți prepara chiar tu, nu este nevoie sa investești in acest sens pentru ca in domeniul cosmeticii toată publicitatea cremelor miraculoase are numai scop de marketing. Suc de castravete - pune-ți felii de castravete pe ochi sau stoarce-i de suc şi foloseşte o dischetă demachiantă cu care să aplici sucul obţinut în jurul ochilor.
SAU amestecă suc de cartofi cruzi cu suc de castravete şi aplică în jurul ochilor.
Sucul de roşii ar putea de asemenea să te ajute deoarece are proprietatea de a deschide tonul pielii şi de a conferi luminozitate.
Amestecă suc de ananas cu pudră de turmeric şi aplică pe cearcăne iar aspectul acestora va fi mult diminuat.
In același timp, bea cel puţin 8 pahare de apă zilnic, dormi minimum 8 ore, scade consumul de alimentele sau suplimentele care conţin vitamina A. Dacă totuși optezi pentru creme, foloseşte creme pe bază de ulei de migdale şi niacinamidă, un derivat al vitaminei B3, care are rol de iluminare a pielii.

| TatianaIstrate a răspuns:

Si cremele pe baza de cafeina te pot ajuta in demersul asta. Cafeina are efect drenant şi refermizant, favorizează hidroliza trigliceridelor acumulate în adipocite (celule grase) şi eliberarea lor, creşte activitatea metabolică si ajuta la eliminarea retenţiei de apă. Eu folosesc crema asta --> https://nncosmetics.ro/......si-cafeina