|

Ce tinute si ce piese vestimentare considerati ca este decent sa se poarte la scoala intrucat multi copii vin imbracati indecent la scoala?

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Trec zilnic pe lângă o școală și n-am văzut niciodată copii îmbrăcați indecent. Mă îngrijorează mai tare că tot mai mulți se apucă de fumat și asta e cu adevărat dăunător.

| explică (pentru supadeceapa):

Asta chiar e o problema si nu inteleg de ce se apuca asa multi.

| a răspuns (pentru Henrypericolpublic):

Anturajul, dorința de integrare într un anumit grup de persoane, e "cool", la modă, plăcere chiar; la mine in liceu (cel putin in clasa) nu prea am colegi fumători, majoritarea vad asta ca pe o prostie, bani aruncati și sănătate deteriorată. Sper ca mulți să ajungă la concluzia asta

| a răspuns:

De geaba impui uniforme intr-o scoala pentru ca fiecare vine cum vrea fie care face ce vrea, in generala tin minte ca aproape toti veneam cu uniforme iar la liceu era invers acum depinde doar de OM si de scoala respectiva si profesori.
Din ce imi aduc aminte prin 2007 cand am intrat in uniunea europeana au impus uniformele obligatorii in scoli, bine ca si inainte erau uniforme dar nu in toate scolile iar pe vremea lui nea Nicu erau obligatorii asa cerea guvernul comunist.

| a răspuns:

E simplu. Daca nu vor sa mai vada elevi imbracati indecent, sa se introduca uniforma obligatorie. Noi la liceu aveam doar bluze negre cu sigla liceului pe post de uniforma si nu aveam voie sa purtam altceva peste ele in clasa. Deci sa nu se mai planga daca nu iau atitudine.
Eu sincer daca as fi profesor nu mi-ar pasa cum ar veni imbracat un elev. Poate sa vina si cu blugi rupti, fuste scurte atata timp cat e respectuos si invata (ca asta e principalul scop).

| explică (pentru Furnicuta000):

Adevarat este elevii vin ca sa invete doar ca unii si unele mai ales se îmbracă prea provocator.
Nu sunt de acord cu uniforma dar nici cu expunerea corpului si piese indecente dar daca invata si e respectuos e bine.
Doar ca din pacate cei care se imbraca asa nu invata prea bine si nu sunt foarte respectuosi.(majoritatea, nu generalizez)