| mikke a întrebat:

Cum as putea face ca oja de pe unghii sa tina mai mult? Nu am unghii cu gel, nici nu imi pot pune, insa mi-as dori ca oja sa dureze mai mult. Ce sa fac? Daca dau cu lac pe deasupra rezista?

Răspuns Apreciat de Editori
| Alyra a răspuns:

Bună.
Da, ajută dacă dai cu "top coat" deasupra. Poți să dai de mai multe ori chiar. Aplică top coat odată la 2-3zile.
Încearcă să corectezi cioburile mici atunci când le vezi și poți ca să nu avenseze mai departe. Durează foarte puțin timp.
Atunci când aplici oja, când ajungi la vârful unghiei încearcă să mergi în jos, nu în sus.
Evită apa cât de mult poți, mai ales cea caldă. Poartă mănuși dacă speli vase, nu sta la duș mai mult timp decât e nevoie, etc.
Este important și să aplici base-coat înainte de oja colorată.
Eu personal folosesc un lac transparent pe post de base-coat și ca top-coat, primul pe care l-am văzut în magazin, nimic deosebit laughing și ojă de 2-5 lei. Rezistă destul de bine dacă fac lucrurile astea. Arată aproape la fel ca în prima zi după 10 zile. Nu știu cât de mult vrei tu să reziste, dar sper că 10 zile e ok.
Baftă!

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da, neapărat. și folosește mănuși când speli vasele, apa și detergetul de vase slăbesc unghia și implicit unghiile se rup și oja crapă

| alina2k18 a răspuns:

Poti incerca oja semipermanenta daca nu doresti gel pe unghia naturala.
Semi tine super bine 3saptamani, gen arata impecabil, fara sarit/cojit/pierderea luciului, eu am oja semi peste extensia de gel la manichiura.
La pedi am avut semi si atat si e perfectiune.

| Devil21 a răspuns:

Aplica oja semipermanenta.
Si da; dă cu vreo 2 straturi de lac dupa ce ai aplicat oja si o sa iti reziste.