|

Cum aș putea scapa de acele riduri mai mari de sub ochi(nu cearcane, pungi sau altceva), liniile acelea se duc în jos spre obraz? Am aproape 12 ani dar mi se văd destul de mult.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Trebuie sa te hidratezi zilnic si sa ii oferi corpului tau odihna de care are nevoie, si ma refer la minim 8 ore de somn si 2 litri de apa plata pe zi. Ai grija si la alimentatie, incearca sa mananci cat mai sanatos. Poti folosi creme hidratante sau creme care au in componenta antioxidanti precum vitaminele C si E, benefice pielii. Nu uita de protectia solara cu FPS 50.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu ai cum sa scapi si nu ai de ce. Nici măcar prin Injecții nu scapi căci acele "riduri" sunt datorită faptului ca tu clipești și îți ții ochii deschiși, le au și bebelusii! Și la 12 ani NU ÎȚI APAR RIDURI! Abia pe la 30 de ani sa te gândești. Pana atunci îngrijește-ți tenul cum trebuie. Te speli de 2 ori pe zi cu un săpun de bebeluși (pe acesta mi l-a recomandat dermatologul) și folosește o crema hidratanta. Asta e tot, apropo, sa nu te machezi la vârsta asta, sau dacă o faci, produse doar de la FARMACIE. Asta doar ca sa nu ai probleme cu tenul!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează