| LEG24rot a întrebat:

Cum imi pot întreţine buclele? am părul foarte cret si ma gandesc sa ma nu ma mai usuc cu feonul pentru ca imi distruge buclele dar ce ar trebui sa fac ca sa ramana asa cum sunt? cica unele nu le piaptănă.

4 răspunsuri:
| TheDianaXd a răspuns:

Și eu am părul foarte creț, dar eu vreau să scap de el! Parcă nu-mi ajunge că e șaten, când majoritatea bărbaților preferă blondele/roșcatele/brunetele. Nu aș vrea momentan o relație, nu le înțeleg pe astea care spun c-au o „relație" înainte să aibă 15 ani sau cam așa. Dar nu cred că o să stau toată viața singură. Măcar jumate de re...dar am deviat de la subiect! Deci cum îți spuneam, vreau să scap de ele!

| LEG24rot explică (pentru TheDianaXd):

Da stiu, asa eram si eu si il torturam cu placa si il aveam mare si des si lung dar l-am tuns si imi pare rău si ma gandesc sa il las asa cret cum e, da gen cret total, si cine te iubeste te iubeste oricum dar nu te consuma ca iubirea nu există(((; seara buna

| TheDianaXd a răspuns (pentru LEG24rot):

Cred că iubirea reală poate veni de la familie și unii prieteni cu care ai copilărit. În rest, totul este o prefăcătorie. Dar nu mai contează, că iar deviez!
:* big grin