|

Cum pot sa scot cosurile iesite sub piele? Adica sa le sparg. Ca sunt sub piele si vad ca nici nu scot capul nici nu dispar mai mult imi lasa urme pe piele.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Cea mai mare greșală să le spargi, tu doar împrăștii puroiul și murdăria în vecinătatea feței și de acolo o să rezulte mai multe coșuri provenitedin infecția ăluia. singurul moment să zic ok în care poți sparge un coș e când e efectiv o pungă de puroi, nu mai e deloc partea aia roșie ci doar puroi și după neapărat dezinfectată zona cu spirt. în rest lasă-le acolo că o să-ți rămână niște semne de toată frumusețea. dacă îți apar constant du-te la dermatolog să te trimită să-ți faci analize că dacă nu sunt pe bază hormonală sau lipsa igienei posibil să provină de la o infecție din corp

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie sa le lasi in pace oricat ar fi de naspa sentimentul
stiu ca am fortat sa sparg unul si m-a durut ca dracu si nu am rezolvat nimic pentru ca nu ai cum sa le spargi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu e o idee bună. Se pot infecta dacă le spargi, plus apar altele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel mai bine e sa le lași acolo și dispar ele singure când se plictisesc. Dacă ai tenul gras nu stiva sa te ștergi cu spirt pe fata zilnic, asta dacă poți sa te abți sa îl bei, bineînțeles? Dacă le spargi înainte sa fie coapte o sa ramai cu niște cicatrice de o sa zică lumea ca ai fost împușcat cu alice. Plus ca vine iarna și pe vreme rece la multă li se diminuează coșurile. Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează