|

Cum sa fac sa ma tina parfumul mai mult? Stiu de chestia cu ph dar nu stiu cum il aflu si cum selectez parfumul

7 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Pai ca sa tina mai mult ar trebui sa scrie pe el ori ca e parfum ori ca e apa de parfum, nu apa de toaleta sau apa de colonie pentru ca astea sunt mai diluate.
Si ar trebui sa iti dai pe piele cand e putin uda (dupa ce iesi de la dus de preferat). Daca dai pe haine va tine mai mult decat daca dai doar pe piele.
In rest tine de parfum. Nu neaparat cele mai scumpe persista mai mult.
Eu nu am parfumuri scumpe dar am luat niste mostre de parfumuri scumpe de la Sephora si alea chiar nu mi se par ca persista mai mult si miros mai bine decat unele ieftine pe care le am eu. Important e sa iti placa cum miroase. Si da, si chestia cu ph-ul e adevarata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Tu nu trebuie să faci nimic, parfumul trebuie să fie de calitate pentru a persista mai mult timp.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde firma de la care cumperi parfum, un parfum bun care sa tină măcar două zile, costă cîteva sute de lei, si trebuie sa fie de firmă, cei de la firma L.R au parfumuri bune, dar si preturile sunt pe măsură 2 milioane un parfum (200 lei) au in general parfumuri nemțești, si frantuzesti, daca ai bani alea sunt de cumpărat, nu știfturi ce vinde Avon si oriflame, apă chioară vînd ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cumpără și tu un parfum mai scump.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Wizard99):

Pe internet imi e ca imi iau teapa.Si nu stiu un magazin de parfumuri, doar unu care costa 20 de lei orice parfum.Mi am luat unul din auchan cu 60 de lei si nu prea tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru IonutPetre12):

Ai auzit de avon? Îți alegi un reprezentant și comanzi de la avon. Se pot alege reprezentanți și pe site avon și îți aduce în 4-5 zile. Cel puțin atât a durat la mine. Parfumurile de la avon sunt mai altfel față de altele, parfumul persistă si e ieftin.

Eu mi-am luat parfumul acesta, dar pe mine m-a costat 55 lei.

https://www.avon.ro/produs/75694/apa-de-toaleta-black-suede-touch?cb=-111047958

Îl recomand, miroase și fain. Eu l-am luat fără să știu cum miroase și uite că mi-a plăcut. Am comandat de pe site lor, se pot face comenzi și acolo cu livrare prin reprezentant din zona ta pe care îl alegi pe site.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Era popular candva sa iti dai cu parfum pe incheieturile mainilor pentru a se simtii mai tare mirosul. Eu ca fata pentru a rezista parfumul mai mult imi dau cu el in par, pe lungime, dar ca baiat nu recomand sa ajungi cu parfumul pe scalp.
Sunt parfumuri bune la DM, daca ai drum. vreodata pe acolo, in general cele care costa peste 40 de lei sunt si cele care rezista un timp cat de cat acceptabil, plus ca le poti incerca si iti vei da seama care e cel mai potrivit pentru tine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează