| Genevaaa a întrebat:

Daca folosesc ulei de ricin pe par,intr-adevar va creste mai repede? Si cum il folosesc? Am vazut ca este foarte gras, pun putin in palma si il pun pe radacini? Vreau mai multe informatii, multumesc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Eu m-am dat ceva timp cu ulei de cocos pe tot scalpul iar uleiul de ricin l-am aplicat in partea din față, la breton. Vad ca "baby firele de păr" care oricum imi creșteau in mod natural sunt mai dese. Eu cred ca totusi are un efect nu neaparat in viteza de crestere si in desirea si ingrosarea firului.
Dar o sticluță e destul de scumpa si e destul de gros ca sa te dai in tot capul, ai avea nevoie de toata sticluță si sa faci asta o data pe saptamana poate fi costisitor.
Poti sa amesteci ricin cu ulei de cocos ca sa iti dai pe tot scalpul, la radacini. Apoi întinzi pe lungimea firului de par ulei de cocos si cu ulei de ricin iti dai punand pe degete, in zonele mai evidente cum ar fi in față, la sprancene sau unde te stii cu probleme. happy

| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Și mai adaugi și spumă de pe mare. Rogi pe cineva din Sulina să îți trimită o sticluță. Când ajunge la tine, o scuturi până iese spumă, iar apoi te dai cu ea, Și petrol lampant.

| Anonim a răspuns (pentru sadrian46):

Razi tu razi da inseamna ca nu esti însurat laughing Te văd eu cand o fi nevasta-ta cu castraveti pe ochi laughing

| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Din 1973.

| Anonim a răspuns (pentru sadrian46):

Eu am răspuns cu o glumă crezând ca sunteti vreun puștan. Dar acum având in vedere varsta dumneavostra sa stiti ca ati comentat aiurea si degeaba.
O seara frumoasa!

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Părul nu este o plantă care crește mai repede dacă o uzi cu ulei la rădăcină. Nu va crește mai repede, e legendă urbană.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

E un mit, la fel ca și mărirea sânilor la femei sau a podoabelor bărbătești folosind diferite strategii de la teleshoping sau din farmacii.
Cum zicea unul: "Am cedat tentatiei teleshopping-ului si mi-am comandat un remediu pentru marirea penisului cu doar 50 Euro. Nenorocitii mi-au trimis o lupă!"hee hee

Uleiul de ricin nu influențează creșterea părului ori a genelor! Întărește rădăcina firelor de păr, îl regenerează, dar nu ajută la creștere. Creșterea părului își urmează cursul normal, 1-1, 5cm/ lună.