Inseamna ca alea nu se pot numi tatuaje, nici macar temporare. Mai bine le desenezi cu pixul pe piele, ca tot aia e doar pentru 2-3 zile.
Depinde și unde ți le face. Am făcut la bâlci odată și s-a luat repede.
Pot tine de la 2-5 zile pentru cele simple și ieftine până la câteva săptămâni sau chiar luni pentru cele cu cerneluri minerale speciale. Mai depinde și de zona de interes, de cat de mult insiști cu spălatul in zona respectiva etc etc.
Cele cu cerneluri minerale tot cu ac se fac? Si acestea prezinta risc de cancer la sange precum tatuajele obisnuite, permanente?
Mai Tony mai, eu cred că am să te blochezi ca sa nu îmi mai apară întrebările tale. Ai niste idei foarte deplasate. De om naiv, ușor îndoctrina îl. Tu crezi orice porcărie. De unde sfântul ai auzit că tatuajele prezintă risc de cancer de sânge? Ferească Dumnezeu. Ai atât de multe preconceptii și atât de multe greșite încât mă întreb dacă ai învățat ceva în viața asta. Orice oncolog îți va spune că tatuajele nu prezintă risc de cancer de sânge. Eu mă dau învins cu tine. Nu am cu cine discuta, chiar nu se poate. Bafta in viața și cam atât.
anonim_4396 întreabă:
traficanta întreabă:
Kqnfiwbcin întreabă: