| Gabriela19loredana77 a întrebat:

De ce poartã fetele pantaloni cu tur jos si hanorace de bãieti? Apoi se plâng cã sunt urâte când au un coc dezordonat în cap. Cum sã nu ai o imagine urâtã când te îmbraci ca o boschetarã? Iti strici toatã frumusetea de femeie mai ales cu vocabularul acela infect, fiecare adolescentã de obicei adolescentele se imbracã asa si tot ele se plâng cã nu aratã frumos. E frumoasã dar trebuie sã stie cum sã se îmbrace ce sã poarte si cum sã vorbeascã nu poti fi bãietoasã. O femeie e frumoasã in stilul feminin si oamenii nu te privesc cu ochii buni cãnd te vãd imbracata de zici cã ai venit de pe altã planetã, un luciu de buze si un rimel plus un zãmbet va face fata ta sã arate frumos, plus pãrul tuns frumos sau ondulat. Apoi daca rochii nu vrei, poti lua o fustã scurtã cu colanti si bluza cu umar cazut sau pantaloni stramti si bluza larga, nu hanorace si pantaloni cu tur jos.

De ce se plâng cã aratã urât când de fapt ele se fac urâte prin stilul "bãietoasã"?

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Lasă că nici cu de astea ca tine care stau și n-au ceva mai bun de făcut decât să poarte grija altora nu mi-e rușine

| Naty1 a răspuns:

Cu comportamentul si vocabularul baietesc nici eu nu sunt de acord.Nu sunt de acord nici cu meseriile de barbari adoptate de femei, dar asta e altceva.
Dar sa stii ca in general nu o haina sau un rimel te face frumoasa.Nu o fusta pana in fund si sani pe afara.
Frumusețea mereu e naturală si lejeră.Ca machiate si impopotonate toate suntem miss.Conteaza daca suntem frumoase in izmene si nemachiata, ca asa se vede cu adevarat cine si cum esti.
Sa te îngrijește e absolut necesar, sa ai o ocazie sau momente in care te dai cu un fard e normal.Dar sa stai 24 din 24 cu glet pe fata si îmbrăcată de gală si sa te minți ca esti frumoasa nu e ok.

| DemonLord a răspuns:

Sigur,fusta scurta și decolteu ca după sa zici ca-s cûrve, nu?

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru DemonLord):

Nu îi mai da idei. Căci acum asta va fi tema în următoarea întrebare.

| Furnicuta000 a răspuns:

Nu stiu dar eu am intrat pe un grup pe Facebook de persoane gay de sex feminin, adica lesb*ene (nu am absolut nimic cu ele, sa fie toata lumea fericita si sanatoasa) si am vazut numai fete cu par scurt, imbracate baieteste, cu atitudine mai ceva ca un barbat, cu vocabular de santier. Pai eu daca as fi lesb*ana cred ca as vrea sa am o relatie cu o persoana care arata ca o fata...

| GirlOnline81 a răspuns:

" O femeie e frumoasa in stilul feminin..."

După aceeași gândire infectă, masculinitatea e data prin pumnul in masă, nu-i așa?

| Anuket a răspuns:

Nici nu știi de ce se plâng, de fizicul de la mama natură, nu de look. Și care-i problema cu hanoracele, nu ești boschetar dacă porți. Asta cu stilul feminim mi se pare eronată, păi eu mă îmbrac cum îmi place, da? Să nu mai poarte fetele pantaloni că nu este feminin, după ideea ta.

| ABCD122 a răspuns:

La unii bărbați le plac astfel de fete, la alții le plac fetele blânde, nemachiate, la alții le plac fetele senzuale, independente, iar altora le plac fetele care respecta normele creștine. Frumusețea e relativă. De altfel, ce plictisitoare ar fi lumea dacă ar exista doar fete foarte feminine.

| FantasyBoy a răspuns:

De fapt, cele imbracate "baietos" sunt cele mai simpatice si mai populare.

| khax a răspuns:

Mie îmi plac tipele baietoase. Se îmbracă comod, nu ca sa impresioneze pu---li și au mai multa personalitate.
O femeie frumoasa e frumoasă și intr-un sac, nu doar pe tocuri și cu artificii. Ai o gândire misogina, sexista, plina de stereotipuri.

| Rihanna20B a răspuns:

Nu ai dreptul sa județ tipul acesta de fete. Ele sunt ele și tu ești tu. N. nu te băga și lasă-le împace. Asa spun ele. E ceva cool să zici că ești urât (pentru ele). Tu cum te-ai simți ca cineva să îți zică să nu te mai îmbraci cum vrei și sa vorbești cum vrei.
Toți suntem diferiți. Asta ne face speciali

| andreishawty a răspuns:

Bombardiere