anonim_4396
| Anonim întreabă:

De ceva vreme imi pica părul enorm de mult. Numai daca trag putin se smulge un pumn intreg. Într-adevăr am avut o perioadă în care țineam diete anormale si am avut si probleme cu rudele, consumandu-ma foarte mult! Mentionez ca am 17 ani, cand ii spuneam mamei zicea ca e normal ca el se mai regenereaza, dar astăzi a vazut si ea ca treaba e serioasă. Mai am doar un sfert din părul pe care il aveam pe la 12 ani din pacate. Intrebarea mea este, ce imi recomandați? Ceva suplimente sau uleiuri? Unii zic de cel de ricin ca e bun, altii ca nu funcționează. Petrol? Va rog sunt disperată, în condițiile astea pana la Crăciun ajung cheală!

2 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Du-te la farmacie și întreabă de un șampon împotriva căderii parului.

| Clint a răspuns:

Chestiile care tii se intampla in exterior sunt rezultatul a ce e in "interiorul tau".
Nu prea poti face nimic, doar sa accepti ca iti cade parul si sa faci niste schimbari considerabile. In alimentatie/stres etc etc, problemele trebuie rezolvate de la "radacina".

Poti folosi si ulei de recin si mai multe(suplimente cu biotina sau toate vitaminele), dar si Dermapen ori Dermaroller poti vorbi cu un dermatolog / combinata cu minoxidil 5% intreaba la farmacie.