| AliceAnnnnna a întrebat:

Din YouTube îți faci mulți bani? Eu asta am observat. De exemplu:
De ce vloggerita Cezara Cristescu la 18 ani are nu știu câte intervenții estetice la față? Mi se pare ca pentru vârsta asta prea a exagerat și necesita foarte mulți bani.
La fel, și alți vloggeri care au nu știu câte chestii...

19 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Unele fac si prostitutite nu doar vlloging, este un mod de a zice ca fac bani, altii chiar fac doar din Youtube.
Eu la toate proastele astea care isi fac operatii estetice aiurea fara sa aiba nevoie de ele le doresc sa arate in cativa ani precum niste babe sa vedem atunci ce fac.

| AliceAnnnnna explică (pentru Simpatik):

Pai asta e problema. Au spus o medicii dermatologi ca după 25 de ani abia este recomandat sa începi ușor, repet, UȘOR cu câte o intervenție estetica, dacă îți dorești neaparat. Dar nu sa îți faci pachetul complet de la vârste fragede ca te îmbătrânești pa 30 și ceva. Nici la 25 dacă ti-ai aduce multe intervenții chirurgicale ai păți la fel. Trebuie treptat sa le iei după o anumită vârsta, nu la 18laughing

| Andr9385929444 a răspuns (pentru Simpatik):

Cine face prostituție și vlog la noi in țara? Sunt curioasa

| Zuzu1991 a răspuns (pentru AliceAnnnnna):

Https://www.google.com/......ps?/search
ce varsta avea cand a facut-o?
ca sa nu mai zic de sora-sa, care e la greu

| sierra1 a răspuns:

"De ce vloggerita Cezara Cristescu la 18 ani are nu știu câte intervenții estetice la față?"

că își permite

| Andr9385929444 a răspuns (pentru sierra1):

Nu te ai prins?laughing ea nu pune întrebările astea pentru ca vrea sa afle răspunsullaughing ea le pune din frustrarelaughing uita te la întrebările ei

| Impersonal a răspuns:

Nu, internetul nu te face bogat decat daca ajungi cunoscut pana si in cele mai obscure unghere ale planetei.
De ce o ploada are interventii? Eu nici n-am auzit de fiinta asta.

| alina2k18 a răspuns:

Unii fac bani, altii nu :)) depinde ce priza au la public si cat de bine dau la camera, daca iti e drag sa ii urmaresti sau nu;)
Nu stiam de existenta acestei pustoaice, ce operatii zici ca are?
Acilea un video vechi de cand avea 13 ani, mie mi se pare ca are acelasi nasuc, botic, aceeasi forma a fetei si acum.
https://www.youtube.com/watch?v=Ph5NBJa6zyc
Acum ca se machiaza si are 18 ani sau cat are e normal sa arate un pic altfel - buze mai mari, ochi mai evidentiati-, de aia de machiem noi femeile actually :)) ca de am arata fix la fel nu am pierde timpul si banii pe cosmetice :))
E simpatica, nu vad de ce s-ar taia pe fata cum zici tu, are trasaturi dragute.

| Dismally a răspuns:

Dapinde... Conteaza cate vizualizari ai, din ce tara sunt acestia, ce gen de continut au filmuletele tale etc etc. Dar in principiu da, poti face peste 5.000 $ cu un singur filmulet intr-o luna.

| batranulintelept77 a răspuns:

Te-ai gândit că poate avea bani oricum?
Sau că așa arată ea și ești doar invidioasă?
Nu se fac foarte mulți bani, decât la canale uriașe. O vizionare din România se plătește puțin, e in funcție de țară. Daca vizioneaza si persoane din Europa de Vest sau SUA se plătesc mai mult acele vizionări.
Cezara e un YouTuber anonim, în viața mea nu am dat de canalul ei. Alde Selly, Dorian, Rovision, care chiar au vizionări, fac ceva bani. Restul, doar bacșiș.

| troleibuz a răspuns:

Din Youtube fac bani doar un procent foarte mic de oameni. Cezara nu cred ca are interventii. Doar se machiaza mult. Nu a mai postat de 10 luni.

| naibastiesialtceva a răspuns:

Iti faci monetizare la videoclipuri doar daca ai 4000 de ore vizionate in ultimele 12 luni. Si pe langa asta mai ai nevoie sa ai 1k subscriberi, altfel nu poti... Si nici nu faci foarte multi bani, vloggeri primesc atatia bani din concerte si sponsorizari. Si nici nu vreau sa fiu
vlogger pentru ca voi fi de rasul curcilor.

| Andr9385929444 a răspuns:

De obicei cei care fac YouTube au și paginile de Facebook sau Instagram dezvoltate. Asa apar paginile care vor sa fie promovate de către ei. Cu concursuri sau reclame/recomandări pe story sau chiar yt. Ei primesc și de acolo 400-500€. Acum gândește te la Cezara dacă face un concurs azi cu câteva creme pentru fața și corp(400€) mâine mai face pe story recomandări la un site (150€) plus banii din YouTube. Și mai exista varianta in care ele beneficiază de gratuitate la operații ca sa le facă reclama.

| SasaSasa2000 a răspuns:

Faci bani din YT, dar cred că tresă ai minimum 1000 de abonați,ca să poți să ați monetizezi canalul, și casa faci o sumă substanțială trebuie să ai mulți abonați și multe vizualizări, adică numai lucruri interesante, ce-a ce este c-am greu de atins.
Din câte am înțeles, și locul de unde primești acel like sau abonare are efect asupra sumei de bani pe care o vei primi, adică, un like din NY-SUA este mai valoros decât un like Din. București, Romania.

In fine. daca te apuci de YT, să ai spor!

Daca vrei sa verifici cât câștigă un anumit canal de YT, verifica pe: https://socialblade.com/

| Alinailies a răspuns:

Nu se fac asa multi bani din Youtube daca nu esti persoana publica si nu ai un continut super care sa atraga.
Am canal monetizat de un an jumate si pot spune ca pot sa mor linistita de foame pana se aduna banii de pe Youtube.
Depinde si de nisa dar si de noroc... Mai nou ai bagat si o chestie obligatorie cu plata impozitului, irmeaza sa vad daca o opresc din incasari sau platesc eu.

| lifit a răspuns:

Eu faceam 2$ pe luna

| GusticelMititel a răspuns:

Din YouTube nu faci prea multi bani pentru ca, continutul in limba romana e platit prost.
Banii seriosi ii fac doar daca promoveaza diferite produse pe Instagram sau pe YouTube. Ai vazut ca unele fete posteaza mereu pe insta poze cand se dau creme sau cand incearca ceaiuri, haine, mancare? E, pentru pozele alea primesc o gramada de bani.