|

Dragi fete, ajutor :"))

Hey, stiu ca aceasta intrebare este penibila pentru unele persoane, dar vreau sfatul "oamenilor normali" (scriu in paranteza pentru ca sunt ciudat, nu pentru ca e o jignire).Am 13 ani, sunt fata si locuiesc aproape de oras (stau la tara), in clasa a 7 a m-am transferat de la scoala la tara la oras si am inceput sa ma interesez de stilul copiilor de acolo de a se imbraca, din cauza ca sunt timida si nu am prieteni apropiati, niciodata nu ma duc la cumparat de haine si asta ma dezavantajeaza. Vreau sa ma duc sa imi cumpar haine, si nu e problema ca nu am bani pentru ca am destui, dar nu am cu cine si ma simt prost sa merg singura sa imi iau lucruri, fara motiv.O fata ce mi-ar putea spune ce sa fac ar fi superb. M-am gandit la cuparaturile online, dar la blugi si lucrurile care trebuie sa iti vina perfect pe tine trebuie sa le probezi, asa ca nu pot sa imi iau numai online. Ajutorr

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Trebuie sa incerci sa fii independenta, sa iti faci curaj sa faci lucrurile de una singura, nu mereu in viata o sa ai pe cineva aproape..totusi daca vrei neaparat sa mergi cu cineva, n ai o verisoara sau de ce nu chiar mama ta?

| explică (pentru Stefania1214):

Well, nu am vreisoare apropiate de varsta, iar mama nu are timp, o sa incerc sa ma duc singura cred..chiar daca nu stiu niciun magazin prin oras, vad eu :"))) multumesc pentru raspuns

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Imbraca-te frumos, dar niciodata sa nu iti cumperi haine pentru ca asa este la moda. O imbracaminte decenta este suficienta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonimg):

Exact, ma imbrac decent. Am inceput putin sa urasc unele fete de la mine din calsa dupa cum isi expun parti ale corpului la storys pe Instagram si scriu "vrei sanse?"... Nu imi plac hainele care aduc decolteuri sau orice altceva de felul asta. Imi place stilul grunge, haine negre si largi, putin mai plungi decat hainele obisnuite in partea de sus, iar pantaloni stramti pentru ca da, pantaloni, idk. Pe langa cum as vrea eu sa ma imbrac, hainele mele sunt super limitate si am inceput sa imi dau hainele unei fete din satul meu care nu isi permite, nu le vreau inapoi, dar faza e ca trebuie sa ma duc sa imi iau haine si maica'mea e ceva de genul: "pai du-te singura, nu stii sa platesti soferul autobuzuli, hai ca poti, ce e asa mare lucru" trist :')

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează