| ReignForest a întrebat:

E o intrebare mai pentru fete.Cand aplic fond de ten sau o crema cc pe față,se vede bine când mă uit in oglinda din baie(mai din depărtare),dar dacă ma uit cu oglinda la fereastră sau afară la soare se vede ca si cum as avea praf și in unele zone ca nas,bărbie,frunte, obraz se vede ca si cum s-ar decoji.Nu am folosit niciodată pudră după. Este vreo crema cc sau fond de ten care acoperă cosi si petele cu efect de pudră? ma refer sa nu cumpăr si pudra.Care e mai bun?

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

~Este vreo crema cc sau fond de ten care acoperă cosi si petele cu efect de pudră....Care e mai bun?~

depinde de tenul fiecăreia, testează și care te satisface, aia e ideala

| dullcat5678 a răspuns:

Ai incercat fond de ten pudra? Ofera un efect mai usor si mai placut, natural cand aplici pe piele decat cele lichide, cu textura relativ groasa.

Apoi, o alta intrebare e daca folosesti inainte de fond de ten o crema tip primer sau altceva ca baza? Eu pateam ca tine cand nu foloseam ceva hidratant inainte, ci aplicam fondul de ten direc pe pielea spalata.In prezent nu mai folosesc deloc astfel de produse, dar pe atunci,, baza'' aceea facea vizibil diferenta.

| ReignForest explică (pentru dullcat5678):

Fond de ten pudra nu am incercat

| ReignForest explică (pentru dullcat5678):

Nu folosesc nimic pe față, am folosit primer inainte dar nu mers

| dullcat5678 a răspuns (pentru ReignForest):

Am inteles.Iti recomand produsele astea https://www.breslo.ro/......ural-76293

| Eireann a răspuns:

Fond de ten pudra pe care il foloseam e Max Factor Facefinity - mare grija cand alegi nuanta ca in general sunt mai inchise decat par la prima vedere- dar poti incerca o crema hidratanta cu pigment de culoare de exemplu No7 City Lights il port ziua cand nu ma machiez tare si e suficient.

| dragodana a răspuns:

Salut!
Este o problema cu pielea ta.Este deshidratata.Recomand un scrub, crema de fata hidratanta și bea multă apă.
Lumina naturala e diferita fata de cea din baie.
Am încercat L'oreal Infaillible foundation to powder și nu ma da pe spate. Aplicatorul cu care vine e ok, dar incarca mult fața. Eu folosesc o pensula kabuki pentru un efect mai natural, dar nu acoperă prea mult.
As zice sa încerci niște BB cream. Poate fondul de ten sau crema CC care le folosești acum sunt prea grele pentru tenul tău.Ce folosești?

| ReignForest explică (pentru dragodana):

Fond de ten de la avon true flawless ultramatte si ca cc o crema într-o cutie neagră pe care scrie cc cream water(nu stiu exact ca nu sunt acasa) ce are si o pensula(cu capat de burete)

| dragodana a răspuns (pentru ReignForest):

Salut!
Da,în primul rand e o problema cu pielea ta.Fa-ti un scrub.Nu mai folosi fondul de ten ultramatte în fiecare zi, ci la câteva zile, pentru ca și ala deshidratează.
Încearcă și alte fonduri de ten care sa ni fie matte.