| AliceAnnnnna a întrebat:

Eu am niște umeri foarte lați. Am un piept cu o distanță între sani de 20 cm și talie foarte mică fata de fund. Fundul ca lățime este mai mic decât soldurile și arat dubios crying crying Am văzut foarte multe fete care au umeri normal, talie mică și după continua curba unde se mărește fundul, eu arat exact opusul. Umeri mari solduri medii și fund mic.
Am slăbit o grămada și am făcut o grămada de sport, dar forma rămâne aceeași.
Nu știu ce sa mai fac.
Am nevoie sa știu dacă exista o metoda anume de a schimba lucrul asta, am văzut exerciții care lățesc fundul și umerii ii micșorează, dar nu merge nimic.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Dragă Alice, atât de mult te preocupă fizicul tău.
Ce zici dacă te-ar preocupa mai mult psihicul tău?

Is the mind that needs surgery.

20 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu sincer ai o problemă grava la cap o schizofrenie ce tot ai de esti mereu ne multumita de cum arati vrei operatii nici tu nu sti ce vrei, accepta te asa cum esti asa este mostenirea ta genetică semeni in familia ta degeaba vrei sa te mutilezi sa fi ceea ce nu esti si nu vor reusii niciodata medicii sa te faca sa arati altfel decat esti, trebuie odata sa te multumesti si sa nu te mai compari cu alte fete niciodata, fiecare om este diferit, tu accepta te asa cum esti, mergi la un psiholog sau psihiatru ca ai obsesii greu de vindecat, te i ei la cearta cu alte fete pe Fb, prietenul ala al tau de aceea se uita dupa altele deoarece tu îi dai motive tot te plîngi ca nu esti asa ca aia ca cealalta, s-a saturat sa te tot auda si cauta pustoaice, si tu ca proasta le ameninti pe Facebook, vezi ti mai intîi de nebunia ta din creieri ca acolo e buba, nu șoldurile umerii fesele cracii, alea sunt mostenire genetica asa esti tu construită, multi medici spun iubeste te asa cum esti, invață sa te accepti asa cum esti, si bucura te ca nu esti mai rau, cu boli greu de vindecat, sau cu handicapuri grave, dar vad ca tu faci din țînțar armăsar, niste prostii aia ai tu in cap.

| Violleta2022 a răspuns:

Sport, pune mana si fa sport!
Alerga 5-10km pe zi si vei arata superb!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu se poate. Pare rau sad

| Wr3nch a răspuns:

Si de ce trebuie sa fi ca toate celelalte? Esti ok asa cum esti.

| Frank51 a răspuns:

Doar prin operații, dar dezavantajele sunt peste avantaje.

Răspuns utilizator avertizat
| Filantropul a răspuns:

Asa ai tu construcția body-ului,nu ai ce sa faci,acceptate asa cum ești puteai sa te naști cu o boala grava, puteai fi grasa sau oarba,sa fi handicapata, selecția naturala decide si genetica fie ca ne convine sau nu trebuie sa ne acceptam asa cum suntem,de exemplu unele fete sunt foarte frumoase, dar sunt proaste de dau în gropi, sau sunt nebune,bolnave de boli incurabile, puteai fi într-o situație mult mai grava decât cea de acum,sunt ogramada de boli grave pe lumea asta, ar trebui sa te bucuri ca ești sănătoasă fizic /mental,ca ești funcțională și ca poți face orice ce iti dorești în viata fără sa depinzi de nimeni.
Lumea oricum te va bârfi,dacă te vei opera,te vor numi în toate felurile, și ca medicii au făcut malpraxis pe tine,ca ești cobaiul medicilor și multe altele, de bullying nu o sa scapi, dar trebuie sa ți se rupă ce cred alții despre tine, sa mergi mereu pe strada cu privirea în sus, si sa nu te mai lași afectata de răutatea din jur, sa cauți mereu sa îți petreci timpul lângă oameni frumoși, pozitivi, nu care își bat joc de tine și nu te respecta asa cum ești.
Și eu am complexitati, toți avem, dar trebuie sa ne resemnam și sa realizam ca sunt chestii superficiale, chestii trecătoare pe care ajunși la vârsta maturității le ignoram complet.Acum ești un copil, dar peste câțiva ani o sa vezi ca nu o sa te mai preocupe mereu obsesiv fizicul tău, ci sănătatea, stabilitatea financiara, familia și alte chestii elementare.

| Filantropul a răspuns:

Tu nu ești o dilie ce o troll-eaza pe svetli? Întrebările sunt puse cu scopul de a o denigra? Sau chiar tu ești svetli? Dacă ești tu e grav, e posibil sa ai o forma de psihoza, ști de ce? Mainainte m-am uitat la profilul tău de Facebook și arati foarte bine, ești o fata frumoasa, multe fete și-ar dori sa arate ca tine.

| AliceAnnnnna explică (pentru Filantropul):

Hai te rog frumos sa nu mai folosim Prenume. Unii oameni își pun alt username tocmai sa nu mai fie căutați și sa știe cum îl cheamă pe x. Ai intrat pe pagina mea de Facebook, Ok. Stop

| Filantropul a răspuns (pentru AliceAnnnnna):

Da,dar începi deja sa delirezi, ar trebui sa mergi la un psiholog sau la un psihiatru, mereu aceleași întrebări puerile le pui despre complexitățile tale fizice, ar cam fi timpul sa te maturizezi nu crezi? Problemele tale sunt de natura psihică, asta trebuie sa realizezi, ai o inteligenta emoțională ca a unui copil de 10 ani. Deja cu prostia ai ajuns prea departe, ești asa de frustrata ca lovești copii de 13 ani inofensivi, bucurate ca nu ai probleme pentru ce ai făcut, lasă fizicul ca nu esti deloc urata, căutate la căpusor, asta e primul lucru pe care trebuie sa îl faci.

| DoarBogdan a răspuns (pentru AliceAnnnnna):

Dar... tu ai tot pus la pagini de Instagram a diferitelor persoane, fara voia lor, la fel :/
Deci din acest punct de vedere, nu ar fi nicio problema? thinking

| valiflorin1234 a răspuns:

"Nu știu ce să mai fac." Mai bine nu ai mai face nimic. Mulțumește-te cu tine așa cum ești, pentru că este clar că nu ai încredere în tine, altfel nu ai mai fi pus această întrebare.

| DirtyHarry a răspuns:

Daca mi-ai da genetica ta, lat in umeri ar fi perfect

| AliceAnnnnna explică:

Nasul mare, barbia si umerii lati, oasele groase se pot schimba doar prin operație. In afara de oase, oasele așa sunt ele, nu am ce face. Îmi dai tu bani, si o facwinking

| CtBogdan a răspuns:

**Am slăbit o grămada și am făcut o grămada de sport, dar forma rămâne aceeași.**
-Pai tu ai un trup de atlet. Esti doar carne. Majoritatea fetelor cu fundul mare au si putina celulita.

Nu-i vina ta daca ai avut ghinionul sa cunosti porci care ti-au spus ca arati dubios.

Sa stii ca nu exista un standard de frumusete.
Nu exista un model dupa care sa te ghidezi.

Totusi daca chiar iti doresti sa satisfaci opinia publica... incearca sa te ingrasi.
Toata grasimea se va pune pe talie, fund... si pe organe. Fundul o sa devina mare si lasat. Vei face valuri la fiecare pas.

| AliceAnnnnna explică (pentru CtBogdan):

Problema e ca am oasele foarte groase. Am 7 cm in glezna piciorului. Oricât de mult mi se simt oasele. Brațele sunt foarte late de 9, 5 cm. Chiar dacă sunt slaba am corp de bodyguard. Am și 1, 87

| CtBogdan a răspuns (pentru AliceAnnnnna):

Vezi partea buna...
1. Esti rara pentru baietii de 1, 90 care isi doresc fete de inaltimea lor.
2. Te angajezi usor la BGS.

| SmoKeM a răspuns:

Arata-mi si am sa-ti zic

| Jdjdjd a răspuns:

Hei! In ciuda răspunsurile primite de ceilalți utilizatori, eu îți spun ca DA se poate sa te schimbi.Nu e vb ca trebuie sa arati bine pentru alt cineva, e vb ca vrei sa arati bine pentru tine, vrei da faci o schimbare la tine! Am trecut prin aceeași problema ca și tine, și acum arat exact cum îmi doresc. Dacă dorești te ajut eu cu mare drag, lasă mi nr in privat și discutam pe whatsapp mai multe☺️
Ambiția de la tine vine

| Getasarboaica a răspuns:

Asta e nimic. Sa vezi cand oi îmbătrâni și ți se lasa oasele cum o sa fie?