|

Fetelor, m-am făcut blonda și a trebuit sa mă decolorez iar după ce fac baie și îmi usuc parul este foarte despicat și uscat. Am folosit toate maștile, toate balsamele, uleiuri pentru par dar tot uscat și aspru e. Cu ce as putea sa mă dau sau ce as putea face sa nu fie mai moale. După ce mi-l îndrept cu placa nu mai are nimic și îmi sta parul drept și o săptămâna. Voi ce folosiți pentru a avea parul mai moale? ❤️

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca il ai despicat ia si tunde cat poti, nimic nu il repara pe langa faptul ca arata urat si neingrijit chiar daca tu folosesti destule produse.
Foloseste sampon pentru par uscat, o masca la fel - nutritiva si ulei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut!
Foarfeca scrie pe parul tau.
Pentru a fi moale, hranit si stralucitor foloseste L'oreal Ulei extraordinar-ulei, dupa placa.Se aplica pe lungimea parului.O pompita ar trebui sa fie de ajuns.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

N-oi fi eu fata dar pot sa-ti spun ca mai bine il tunzi cativa centimetri (daca e lung) ca tare am impresia ca l-ai si ars putin, si lasa-l in plata lui sa se regenereze, ca mai aveti puțin si va oxigenați si creierii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am trecut si eu printr-o situație asemănătoare acum 2 ani, nu vreau sa te speri dar eu si acum am probleme cu părul, poti incerca samponul pe baza de ulei de argan, si nu il mai face cu placa pentru ca il distruge din ce in ce mai rau sa macar foloseste un ului special inainte sa o folosesti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează