Nu am avut ocazia să încerc, dar am auzit foarte multe păreri bune despre acele săpunuri de la Lush care ajung pentru mai multe spălări decât par și de aceea sunt mai piperate la preț. Din câte știu eu, în România cei de la Lush nu au magazin decât în București și dacă ai ocazia testează produsele lor. De la bunica mea, trucul pentru un păr lung și strălucitor e săpunul de casă, truc de care am auzit și la Maria Dragomiroiu care are un păr superb. Bunica mea a folosit mult timp săpunul de casă pentru a-și spăla părul și a zis că de când a început să folosească șampon a început să-i cadă. E posibil să fie de la șampon, e posibil să fie de la vârstă, nu prea știu ce să cred )
Eu am folosit, sunt sapunurile acelea de la Lush care sunt cu scortisoara, cocos etc Sunt bune dar in Romania le gasesti doar in Bucuresti dar poti sa tii le comanzi aici: http://www.produsecosmeticelush.com/ro/ ai grija ca preturile nu sunt foarte ieftine.
Eu am auzit de tratement de indreptare a parului cu cheratina si cica il face frumos. Cauta pe google.
Mihaibbb întreabă: