| Ioanantonia a întrebat:

Heeelp... ce sfaturi de oda imi dati? dunda

Răspuns Câştigător
| AiLăvMi a răspuns:

Pai iti dau mai multe exemple
ROSU este o culoare foarte puternica si care atrage imediat atentia.O fata cu unghiile rosii are incredere in ea si in capacitatea ei de seductie.De asemenea, ea are un look sexy si le transmite baietilor mesajul ca este pasionala.
NEGRUL nu este doar misterios si mistic ci transmite mesajul ca esti o fire rebela, nonconformista si originala. Fetele cuminti evita aceasta culoare de oja.
ROZ PAL este o culoare clasica de oja, care te face sa pari delicata si fragila in fata baietilor, dar in acelasi timp accesibila si tandra.Rozul pal este culoarea perfecta pentru prima intalnire!
ROZ TRANDAFIRIU este sora mai mare si mai puternica a rozului pal. Fucsia este o culoare expresiva si se potriveste fetelor cu personalitate puternica, celor care sunt independente si indraznete.
CU SCLIPICI Fetele iubesc tot ce straluceste. Nici baietilor nu le displace scipiciul. Sclipiciul atrage atentia si spune despre tine ca esti o fire jucausa si vesela.
TRANSPARENT Lacul transparent se potriveste fetelor carora nu le place machiajul strident si nici nu isi vopsesc parul. Acesta are un aspect cuminte si natural.


funda?

1 răspuns:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Rosu.
e la modasmug