| Sweetdreamsyou a întrebat:

Hey lume! Imi puteti spune si mie niste masti bune pentru par? Am parul gras, si de la un timp de vreme a inceput sa imi cada multe fire de par cand fac baie si ma sperie.
P.s: Sa nu imi dati rete de masti pe care sa le fac eu, ca o sa fac un dezastru laughing
Multumesc de ajutor!

Răspuns Câştigător
| Elena_Roxana_1999_sBSZ a răspuns:

Sunt niste mast kalos supere bune si foarte ieftine pana in 8 lei sunt foarte bune: Carota sau Placenta sau Latte sau daca vrei ceva mai scump si mai bun ar fi gliss orice masca sunt excelente, revlon proyou repair, daca vrei sa investesti bani kerastase e perfect, lush iar o varianta foarte buna dar cea mai si cea mai buna varianta este sa iti faci una acasa cu uleiuri de la plafar

2 răspunsuri:
| dianabaumli a răspuns:

Mastile de la Gliss Kur sunt superbe poti sa le incerci...happy

| Oana910 a răspuns:

Nu cred ca iti va fi foarte greu sa prepari niste masti din alimente pe care le gasesti in supermarket sau ai acasa. Iti voi da trei masti pentru parul gras cu rezultate rapide:
1. Masca cu albus de ou si suc de lamaie, nu ai cum sa dai gres la prepararea acesteia deoarece este una dintre cele mai usoare masti pentru parul gras, pentru ca ingredientele din compozitie sunt la indemana in orice gospodarie. Bate un albus de ou pana devine spuma, apoi adauga o lingura de sare si sucul de la o lamaie. Amesteca compozitia bine, apoi aplic-o pe scalp printr-un masaj delicat. Lasa masca sa actioneze o jumatate de ora, apoi indeparteaz-o cu apa calda (nu fierbinte). Pur si simplu inlocuiesti samponul tau obisnuit cu aceasta masca.
2.Masca cu miere si suc de lamaie,
printre cele mai eficiente. Iata cum poti sa obtii o masca eficienta cu ajutorul lor: Amesteca o lingura de suc de lamaie proaspat stors cu o lingura de miere si un galbenus de ou. Omogenizeaza compozitia, apoi aplic-o pe scalp. Lasa masca sa actioneze timp de 20 de minute, dupa care clateste parul cu apa calduta. Adauga sampon si spala parul exact asa cum faci de obicei.
3. Ultima si cea mai eficienta este masca de argila
Argila este un ingredient minunat pentru parul gras, asa ca nu ar trebui sa eziti sa o utilizezi in masti facute acasa. Ea elimina celulele moarte de la suprafata scalpului si controleaza secretia de sebum.
Cum prepari: Pune doua-trei linguri de argila verde si putina apa intr-un bol. Amesteca pana obtii consistenta dorita, apoi aplica masca pe pielea capului. Maseaza usor, dupa care acopera capul cu un prosop. Indeparteaza tratamentul dupa 10-15 minute, spaland podoaba capilara ca de obicei, cu sampon apoi clatesti.

Sunt extrem de simple si eficiente, sper ca ti-am fost de ajutor. Pupici :*