|

Hey TPU!

Ca şi barbat ca sa obtin un ten fin si lucios, curat ce produse cosmetice trebuie sa folosesc?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Tenul este oglinda stomacului!
ceea ce manaci se reflceta pe fata ta, iar daca mananci prajeli, fast food, multe dulciuri, alcool si mese neregulate, atunci fata at va fi plina de cosuri si nu tocmai radianta si sanatoasa.
Apa calda si sapunul, sunt iarasi 2 chestii vitale, in mentinerea unui ten foarte curat, luminos si frumos.
Pana la 40 de ani, nu ai nevoie de cosmetice, doar hrana sanatosa, odihna si igiena riguroasa.

| explică (pentru Ioneasca1001):

Pai ma spăl cu apa si săpun lichid, dar tot am puncte negre pe nas si asa zise coşuri pe frunte. cat despre mâncarea sănătoasă pot spune ca mananc deşi consum si fast-food dar rar si de dormit dorm cam 6 7 ore.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Kimball):

Punctele negre sunt puncte de mizerie, impuritati depuse in porii fetei, care in timp astupa porii, se infecteaza si asa apar cosurile.
Este evident ca spalarea este facuta incorect, insuficient, sau nu imediat dupa ce te-ai intors acasa, de la scoala, servici sau unde ai mers in aer liber.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ca barbat, niciunul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Estrogen, deoarece, evident, nu iti doresti sa fi barbat.winking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hmmm... păi, poți folosi geluri de curățare facială. Le găsești la Lidl/alte supermarketuri/magazine pentru cosmetice/farmacii etc. Poti folosi măști de față, cele pva, adică cele pe care le dai jos ca pe o folie, sunt cele mai bune din experienta mea. Folosește creme. Eu folosesc ceva care se numește Royal Jelly, nu le-am comandat din țară. Sunt creme de zi, creme de noapte, creme de corp, creme pentru maini, unghii și cuticule de la acea marcă. Toate sunt pe baza de miere organică.
Altceva ce ai mai putea folosi nu stiu dacă mai este, avand in vedere ca esti baiat. Dacă îmi mai aduc aminte de ceva, revin după. Bafta!
Funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează