| xToxicGirlx a întrebat:

Hey TPU!
Imi puteti spune cum sa ma imbrac la scoala?
Am 13 ani.
Daca mi-ati pune poze ar fi super!
A si era sa uit cum sa imi fac parul?
Nu impletit...nu imi place.
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Sincer eu zic ca nu trebuie sa stai prea mult sa iti alegi hainele deoarece la scoala te duci sa inveti si profesorii te evalueaza dupa cunostintele din cap nu dupa cum te-ai imbracat. Eu zic sa fi naturala, o pereche de blugi negri cu un tricou sau o camasa pe care sa o bagi in blugi arata foarte bine.
De asemena iti poti lua pe deasupra un cardigan in ce culoare iti place tie.
Acum e vremea perfecta pentu botine, bocanci mai subtiri sau tenesi mai grosi.
De asemena pe deapura sa iti iei un trench arata foarte bine mai ales daca il asortezi cu o fusta cu pliuri o camasa si un plovar ce culoare iti place tie.
La par ori il prinzi in coada sau coc ori il lasi liber.
De asemena poti sa iti faci cateva bucle lejere din cand in cand.
Oricum cuvantul care ar trebui sa caracterizeze tot este decenta.
Poti sa te imbraci cu vrei atata timp cat esti decenta si ai o tinuta, coafura si machiaj adecvate pentu scoala.

15 răspunsuri:
| TiffanyღBJ a răspuns:

Inteleg ca nu aveti uniforma. In cazul asta poti sa te imbraci cum iti place tie, fusta sau pantaloni sau blugi, nu stiu ce preferi tu. Ideea este sa fii imbracata decent, eventual nu in culori prea tipatoare, fara tocuri f inalte; daca obisnuiesti sa te machiezi, ai grija sa fie un machiaj cat mai natural...adica sa ai in vedere ca mergi la scoala nu in club.
Cat despre par, il poti lasa liber, poti sa iti pui diverse accesorii, sunt o gramada de bentite, clame dragute, sau iti poti face o coada simpla...

| xToxicGirlx explică (pentru TiffanyღBJ):

Mersi de raspuns..imi plac blugii si despre tocuri nu port. poate iti dau funda dar mai astept o zihappy.

| TiffanyღBJ a răspuns (pentru xToxicGirlx):

Cu placere.
Nu imi trebuie funda big grin

| gocops a răspuns:

Pai... ar trebui sa te imbraci cu haine

| Mihai_R?ileanu_1991 a răspuns:

Du-te si invata....lasa hainele

| xToxicGirlx explică (pentru Mihai_R?ileanu_1991):

Mda...ma gandeam ca unii vor spune asta..serios mai bine nu raspunde vrei numa sa te bagi si tu in vorba.stiu ca trebuie sa invat da mno.

| PaulaMihoc a răspuns:

Buna draga mea,
Eu m-as imbraca in haine comode si moderne, dar care sa nu ma scoata in evidenta prea tare. Mai multe te sfatuiesc sa citesti aici http://cesaimbrac.ro/la-pozele-de-album/.
In ceea ce priveste parul ai putea sa il prinzi natural intr-o coada lejera la spate.

| Yvonne001 a răspuns:

Pai ai putea sa iti iei un ghiozdan negru cu rosu,sa iti pui un tricou sau o camasa alba. Poti purta un lantic mai lung si bratari,sau -si o esarfa neagra. Poti sa iti pui niste blugi negri sau albastri sau fustita neagra pliata-cute. Ca si incaltaminte cam orice-sandale,botine, adidasi, cizme, tenesi, ghete o gramada...:-)

| Addicted2sweets a răspuns:

Eu cred ca cel mai bine e sa te imbraci cu o pereche de blugi si o camasa. cel mai bine merg cu o pereche ghete sau bocanci iarna si pantofi toamna si niste accesorii pe masura. Parul il poti prinde in coc lejer sau... Acum depinde de stilul tau. Dar nu uita important e cum te comporti! :*

| Spuse_Peste_Cuvintele_1997 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa fii tu insati
Oamenii te plac pentru cine esti tu, nu dupa cum iti spun altii ....doar zic si eu.
Ascuta-mi sfatul....Eu la scoala sunt barfita de cum ma imbrac si din astea.dar nu pun la suflet plus ca stiu ca ma simt bine in pielea mea ...Si eu am tot 13 apropo happywinking

| AddeBib a răspuns:

Http://lookbook.nu uite aici :* sunt super tari :* sper ca te-am ajutat :)