| I333AHC a întrebat:

I s-a mai intamplat la careva asta sa i se innoade insusi firul de par? Unul singur! Mi s-a intamplat mie si ce sa ii fac? Daca il rup de acolo il scurtez si nu vreau, eu il vreau cat mai lung. Dar sa il deznod slabe sanse. Sa il tin asa? Ce ziceti?

6 răspunsuri:
| BaiatulVisator a răspuns:

Este doar un fir de par. poate parul tau este putin ondulat natural si are mereu tendinta asta, sau fiind prea lung si tu miscandu-te in timpul somnului se poate incalci singur.
Sau poate iti ti mainile prin par in timpul somnului, de ce nu incerci sa ti-l prinzi sau sa folosesti o plasa pentru par?

Legat de acel fir, daca este unul singur, atunci smulge-llaughing, daca-i stii cate fire de par iti cad in mod natural cand faci lucruri banale si nu bagi de seama, cred ca te-ai speria laughing

| Annastassia a răspuns:

Smulge-l, ca-n felul asta nu se mai vede deloc.

Oricum un fir de par nu conteaza, cand ai peste 150.000 de fire in cap. (Scalpul adultului contine un milion de foliculi pilosi, cu 120.000 pana la 150.000 de fire de par vizibile.)

Pentru 1 fir de par nu merita sa scrii un topic, chiar este ridicol sa dai atata importanta la un fir de praf, sau 1 fir de par.

| Celcestietot a răspuns:

Da, poți să îl ți așa mai ales daca nu se vede că este innodat.

| InYourMind a răspuns:

Un fir e nimic. Dacă e mai mult, pagina peria. Sau îl bagi în apa și îl desfaci cu mana.

| anilaalenoi a răspuns:

Bănuiesc că ai parul creta/ondulat. Si al meu e la fel, l am avut pana sub fund si ma chinuiam sa il descalcea, si se innoda, ca sa nu sa se mai innoade il poti purta numai drept(îndreptat cu placa) ori daca nu il lasi asa cret, si rupi firele incalcite(daca nu sunt prea multe) daca nu te incomodeaza sau incurca la pieptanate poti lasa asa.

| I333AHC explică (pentru anilaalenoi):

Parul meu e drept, doar ca are varfurile cata ondulate. Si de par indreptat cu placa nici nu vreau sa ma gandesc, mie mi'l place in valuri. Daa si ii naspa ca un singur fir sa mi se innoade, cine ar avea rabdare sa il desnoade la cat de subtire ii )))