Pentru a te îngrășa, trebuie în primul rând să îți creezi un program rațional. Faci o mare greșeală dacă mănânci numai alimente ce conțin o mulțime de calorii, crezând că te vei îngrășa uniform.
În primul rând, trebuie să te odihnești suficient (minimum 8 ore) și nu oricum, ci de la orele 23:00 până la 7:00 dimineața, sau 00:00, până la 08:00. A doua variantă nu ți-o recomand, mi se pare puțin târziu.
În fiecare zi trebuie să ai minimum 3 mese regulate, sănătoase și nutritive. De exemplu, de la micul dejun nu trebuie să lipsească pâinea prăjită, cărniță de pui fiartă și un pahar de iaurt. La prânz, meniul trebuie să fie puțin mai consistent, de aceea recomand o supă/ciorbă + carne de pui/porc la grătar. În cazul în care ești elevă/studentă, ai grijă să-ți cumperi ceva sățios, dar și sănătos! Nu cumpăra produse fast-food cu gândul că te vei îngrășa! Vei pune mai mult pe burtă și șolduri, iar aspectul urât nu îți va plăcea sub nicio formă. Și acum urmează partea cea mai importantă. Se spune că masa de seară este foarte importantă, pentru că alimentele se digeră greu dat fiind faptul că nu facem mișcare ci dormim, deci, în acest moment al zilei ne îngrășăm cel mai tare.
Recomand pui la cuptor cu legume și un pahar de iaurt.
Nu uita! Pentru a te îngrășa așa cum dorești, trebuie să faci mult sport, pentru ca grăsimea să se depună uniform.
Baftă!
Buna!
Mai intai mergi la medic si asigura-te ca nu ai o problema de sanatate din cauza careia nu te poti ingrasa.
Sunt multe cazuri in care de vina e metabolismul deoarece arderile sunt foarte repezi iar tu in ciuda faptului ca mananci mult nu asimilezi,dar ai multa energie etc.
Incearca sa stabilesti un program alimentar regulat, sa mananci la ore fixe, circa 5 mese pe zi iar mesele sa fie foarte consistente.Ia si niste suplimente deoarece te vor ajuta si ele mult sa pui pe tine.Stiu ca la inceput s-ar putea sa ti se para mult dar asa poti pune pe tine, o astfel de "dieta"a incercat verisoara mea si a pus 5 kg pe ea.
Fa sport.Dezvolta-ti masa musculara.
Daca esti stresata mental si emotional fa exercitii de relaxare, asta poti gasi pe internet si sunt foarte usor de practicat.
Uite si niste alimente care nu trebuiesc sa lipseasca din alimentatia ta zilnica :, fasolea uscata, branza, ouale, carnea si pestele.
Apropo nu uita de gustarile dulci intre mese!
Ceva dulce va fi mereu bine venit in alimentatia ta.
Sper ca ti-am putut fii de folos multa sanatate iti doresc.
Cat de slaba esti? daca la blugi, porti xs si cad si aia de pe tine inseamna k atunci esti ff slaba.s-ar putea sa ai probleme endocrinologice si sa te ingrasi mai tarziu.acum depinde daca si ai tai sunt slabi e ceva genetic. uite ce este:important este ca tu sa fii sanatoasa, sa ai cele 3 mese pe zi si alea sanatoase.nu te apuca sa mananci chipsuri,prajituri,ciocolata si porcarii doar in speranta ca te vei ingrasa,vei mari colesterolul si iti vei umple organismul de E-uri.du-te la medicul d e familie, spune-i ca ti se pare anormala greutatea ta, el/ea iti va recomanda niste analize(daca e cazul)
Doaaamne )...toate fete vreau sa se ingrase si tu vrei sa slabesti
scuze da ii chiar
.=. cand cineva se rade de tine nu''l baga ins seama, pentru ca ii invidios(a), ar vrea el/ea sa aiba talia ta...eu zic sa te lasi asa cum esti pentru ca fetele mai slabute is mai faine decat cele grase
Manaca de la fast food si practica un sport! Dar ai grija sa nu te obisnuiesti sa manci prea des de la fast food ca poti deveni foarte gras de acea trebuie facut un sport
Off doamne.voi va planceti ca sunteti slabe.ia si mananca de toate.eu sufar ca sunt grasa.sh ma chinui sa slbesc dar nu reusesc.sh ma confrunt cu genul asta de probleme zilnic.cand oamneii rad de mine ca sunt grasa.dar asta e. cine te place te place asa cum esti. important e sa ai tu incredere in tine. nu baga lumea in seama.ca toti sunt invidiozi si rai. Ia si mananca tot ce iti place.sh sa vezi cum te vei ingrasa...iar atunci cand ti se pare ca ai pus mai mult decat trebuie pe tine.fa abdomene.alearga.sh iti va fi bine. dar ia-o din timp.nu lasa sa te ingrasi foarte mult.ca apoi vei regreta ca mine.pentru ca eu asa am lasat timpu sa treaca spunand ca lasa ca incep maine sa fac sport si sa tin dieta.sh acum nu prea am ce sa mai fac.ca deja sunt prea multe kg in plus.
ai grija si de sanatatea ta.important e sa te simti tu bine asa cum esti. sper ca ti am fost folos raspunsul meu...bafta:*
Ionescu_Lisa_1968 întreabă: