| minime3 a întrebat:

Periajul uscat (cu perie de masaj din peri naturali), ajuta la eliminarea celulitei daca e facut frecvent, sau e doar un mit? A reusit cineva cu asa ceva. Stiu ca e un fel de drenaj limfatic. Multumesc, dau funda!

4 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

E fix pix
E la fel de util ca aparatele acelea care vibrau pe abdomen si promiteau ca scad grasimea abdominala ba mai mult faceai si muschi!
Nu a slabit nimeni fara efort si regim si nimeni nu a facut muschi fara exercitii, restul sunt niste prostii ale unor speculanti care fac bani din naivitatea unora care cred ca STEVIA poate vindeca orice afectiune sau ceaiul de tei vinde cancerul.

| relian a răspuns:

Pistol cu apa, de ar fi facut ceva, toate femeile ar fi fost fara celulita, ori bagai masaje de toate neamurile si scapau oamenii de slanina de pe ei.
Unia fac bani de pe urma naivilor, naivi au fost mereu si vor fi, asa ca poti baga si tu cateva perii, sa nu moara aia de foame care le fac laughing
Drenaj limfatic, dar unde se dreneaza acea grasime? Sa nu spui ca iese afara prin piele laughing ori se dreneaza in urina, in era eu sa zic unde.Nu mai puneti botu ca robotu, maninca mai putin, fa sport, mai mult pentru picioare, alearga, e cel mai bun sport, sa alergi nu sa mergi la pas.

| dullcat a răspuns:

Buna.Am citit ca argumentul acesta pentru celulita e doar asa, aruncat acolo pentru o audienta mai vasta, insa nu are treaba.Caut articolul si revin.Am incercat sa adopt permanent acest obicei, insa aveam mai mult succes in perioada calda. laughing Acum am cam lasat-o balta.

| VoidEternal a răspuns:

De celulita scapi doar cu dieta.