| andrei2808 a întrebat:

Salut. Eu prost fiind m-am gandit sa ma vopsesc gri, asta fiind in august. Odata cu vopsirea acasa mi-am ars parul foarte tare din cauza decolorantului puternic. Oare daca ma tund chel o sa isi revina parul la normal? Nu am timp pentru acele tratamente lungi care cica ajuta la regenerare.

Răspuns Apreciat de Editori
| All2exxtra a răspuns:

Nu numai că îți va reveni părul la normal, dar este soluția perfectă pentru a se întâmpla asta.

Părul meu a fost foarte afectat de sarcină. A devenit foarte uscat, plus că m-am şi vopsit de câteva ori, ceea ce a dus la faptul că nu pot băga peria în el, se încurcă atât de tare, încât efectiv am zile în care renunț la pieptănat de nervi. Am încercat tot felul de balsamuri, măşti. Singura soluție ca părul să nu mi se mai încurce aşa rău este să îl îndrept, ceea ce pe termen lung nu e OK din motive evidente.

Oricât de greu mi-a fost să accept, în momentul în care am văzut că niciun produs nu funcționează, am apelat la tuns. Aveam părul până la fund, am tuns cam 10 cm din el şi merg des la coafor ca să mai tai câte puțin. Nu m-am îndurat să îl tai pe tot odată, dar se vede că rămâne uşor-uşor doar ce creşte sănătos. Tot o coafeză mi-a zis o dată că dacă firul de păr e "mort", poți să bagi câtă hidratare vrei în el, că el nu are cum să îşi revină.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand nu exista tratament de regenerare pentru un par ars, indiferent cate s-ar vinde in magazine, sunt inutile si dupa mult tratament tot la aceeasi solutie ajungi: tunsul foarte scurt sau rasul in singura solutie.

Intr-adevar rasul in cap este o solutie drastica, dar noul par care iti va creste va fi sanatos si frumos.

| IceRope a răspuns:

O tunsoare la zero (chel) este soluția ideală. Părul va crește la loc, natural, exact ca pe vremuri.