| Dishka a întrebat:

Salut! Nu știu dacă chiar e o problema sau dacă e ceva normal, însă oarecum e deranjant. Și anume ca între sprâncene și frunte as putea spune ca am semne ( de la încruntare ), habar nu am cum sa le numesc și as vrea o recomandare ( o crema/ser/remediu/ orice), care sa facă sa nu se mai vadă atât de evident.Și totodata mi-ar plăcea sa-mi recomandați și ceva pentru tonifierea pielii fetei. Asta dacă treceri sau ați trecut prin problema asta, sau dacă sunteți cunoscători. Credeți ca e posibil sa se remedieze vizual vorbind?
(Știu despre injectare cu acid/ Botox) însă nu as dori asta.
(Am 22 de ani).
Mersi.

5 răspunsuri:
| batranulintelept77 a răspuns:

Cum adică tonifierea feței? Ce mai înseamnă și asta?

| Bianca7654 a răspuns:

Buna! Se numesc riduri de expresie. De la sine nu cred ca trec, deci cum ai spus și tu trebuie sa faci injecții cu botox. Am aceeași problema in jurul gurii dar nu exista vreo crema minune care sa le reducă aspectul. Pt tonifiere îți recomand masajul facial. Dimineața și seara când îți faci rutina masezi pielea fetei de jos in sus (adică dinspre gât spre frunte). Poți încerca un roller facial texturat înainte de aplicarea produselor. Multă sănătate!

| Dishka explică (pentru Bianca7654):

Mulțumesc mult pentru sfat. Am sa fac asta. Sănătate și ție, numai bine.

| LittlePoppy a răspuns:

Nu te mai incrunta! Asa se rezolva.

| Dishka explică (pentru LittlePoppy):

Încerc. Dar nu pot suporta lumina zilei, mai ales când îmi bate soarele in fată și automat, fără sa mi dau seama uneori ma încrunt.