| Stefan_Maftei_1973 a întrebat:

Salut, peste 3 saptamani prietenul meu isi face majoratul si vreau sa ii iau un parfum si nu stiu de care. Ma ajuta cineva?

Răspuns Câştigător
| I333AHC a răspuns:

Oridecare daca nu are preferinte. Si daca crezi ca are, trage'l putin de limba dar fara sa se prinda de figura. Vorbiti despre parfumuri si vezi ce zice. Dupa parerea mea, nu prea cred ca merita sa dai bani grei pentru cata apa care "pute frumos" haha. Cauta ceva la un pret acceptabil, nu exagerat. Noroc!

7 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Gasesti si in Zara parfumuri bune in buget mic, unele au aproximativ acelasi miros dupa parfumuri celebre scumpe.
Otherwise DACA AI BANUTI cu un Aqua di Gio nu dai greswinking

| edit28 a răspuns:

Cat de scump?

| Cristinna31 a răspuns:

Uite un exemplu: https://www.elefant.ro/......4e4d5e2ce7 Se găseşte şi la preţ mai ieftin.

| MissGoddess a răspuns:

Intra pe elefant si găsești acolo parfumuri de calitate la reducere. Eu iti recomand Hugo Boss

| ariannakaterine a răspuns:

Hmmm...trebuie să știi ce preferințe are [ parfumuri orientale, lemnoase, florale, picante etc ], iar dacă nu știi, ai putea să afli acest lucru vorbind cu el, bineînțeles nu îi da de înțeles despre ce este vorba. E foarte important să știi ce tip de parfumuri îi plac, chiar dacă nu este o fire pretențioasă, poate nu îi va plăcea un parfum floral, dacă lui îi plac cele orientale, spre exemplu.
Totodată, ar trebui să acorzi un buget mai mare cadoului, fiind un majorat, nu o simplă aniversare. Da, poate un parfum Avon, Zara, H&M are un miros asemănător cu un parfum de lux, însă în niciun caz nu va avea aceași persistență (parfumurile menționate prima dată persistă maxim 2-3 ore, pe când cele de lux rezistă o zi întreagă), același aspect al sticlei (parfumurile dea brandurile menționate prima dată și nu numai, au un ambalaj și o sticlă de obicei basic, comună, simpla, pe când cele de lux au un ambalaj și o sticlă cu aspect deosebit, materialele sunt de o foarte bună calitate iar fiecare sticlă are o poveste, un concept).
Prin parfum de lux nu mă refer să ii cumperi neapărat un parfum de la Christian Dior sau Chanel, care au un preț ceva mai ridicat, în jur de 400-500 lei sticla de 30 ml, îi poți lua și un parfum de la Emporio Armani, Hugo Boss, Valentino, Trussardi, branduri de la care poți lua o sticlă de 30 ml cu puțin peste 200 lei.
Este decizia ta, bineînțeles, dar fiind un eveniment mai special și cel mai probabil fiind un prieten apropiat de-al tău, merită un cadou care să îl impresioneze. Numai bine!

| Adrian20192018 a răspuns:

Mai întâi zi în ce sens prieten? Prieten bun sau iubit?

| Dayana200 a răspuns:

Daca vrei ceva de firma gasesti pana in 400-500 de lei Channel, Gucci sau Dior si Versace la Sephora. Eu am un parfum Gucci cumparat in ianuarie de 300 de lei.