| Miuletz a întrebat:

Salut! Sunt din Bucuresti si vreau sa-mi fac ceva Balayage/Ombre rosu aprins. Am parul mediu (putin sub umeri) si nu l-am decolorat vreodata. In primul rand as vrea o recomandare de salon ok care sa nu-si bata joc si as vrea sa stiu si cat costa. Iar dupa pentru tratament ar trebui ceva special? Eu ma dau cu o masca de par de la pantene, ajunge aia sau ar trebui sa merg la un tratament odata la cateva luni? Multumesc.

1 răspuns:
| Katoky a răspuns:

Marisa Paloma Beauty Studio, sunt prețurile afișate pe Instagram-ul salonului. E mai scump, dar merită. Mai bine strângi bănuți pentru o decolorare calumea decât să mergi la un salon ieftin care te face să ieși cu părul nesănătos și ars în ultimul hal. Dacă nu ești dispusă să dai acești bani, îți recomand să nu te încumeți la decolorări la primul salon de colț sau acasă pentru că o să îți pară rău de sănătatea părului tău.
Legat de ce se aplică după pentru tratament sigur o să primești sfaturi de la salon, din punctul meu de vedere e bună și masca de la pantene, pe mine mă ajută, dar acum depinde de fiecare tip de păr.