| Pitbullllll a întrebat:

Salut TPU,azi m-am hotarat sa merg la dermatolog asa ca mi-am facut o programare,intrebarea mea e urmatoarea,pe voi v-a ajutat dermatologul sa scapati de acnee? Si va rog daca imi puteti spune daca ma poate ajuta dermatologul sa scap si de cearcane, multumesc pentru raspunsuri

5 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Știu persoane care au scăpat de acnee cu ajutorul dermatologului, a fost un proces de durată, dar au scăpat.
Pe mine m-a ajutat dermatologul cu altă problemă.
Nu știu nimic legat de cearcăne, dar îl poți întreba pe dermatolog.
Baftă

| Nirvanaaa a răspuns:

De cearcane e posibil, sa il intrebi. De acnee m-a scapat adica nu mi-au mai iesit cosuri, insa cu semnele postacnee de pe fata si acum am ramas, se duc foarte greu. Per total merita sa mergi la dermatolog. Daca mai iese un cos doua nu te demoraliza, sunt suisuri si coborasuri ca depinde si de hormoni.

| Mopmop a răspuns:

Faptul ca ai facut o programare la dermatolog este in sine un pas bun pentru a incerca rezolvarea problemelor tale! Daca vei avea succes asta vei vedea dupa consult si daca urmezi sfaturile medicului. Nimeni nu iti poate da un raspuns acum!

| Pitbullllll explică (pentru Mopmop):

Multumesc mult pentru raspuns, stiu ca ramane de vazut daca ma va ajuta sau nu insa voiam sa stiu daca dermatologul ma poate ajuta si in problema cu cearcanele

| AndrElle a răspuns:

Cearcăne dormi 8 ore pe zi. Iar acneea, da mie mi-a dat trei produse de tratat de la dermatolog. Săpunul foarte bun curata, unul de culoare verzuie, o crema pentru hidratare și ceva uscat pentru eliminare. A funcționat, aveam fata mai curata. Dermatolog, el știe mai bine ce ai. Sa vezi ce bine te simți după ce le folosești. Mai ales dacă ești în perioada de adolescenta.