| hundead14 a întrebat:


Am 16 ani si chiar nu stiu ce sa fac in legatura cu parul meu. Sa va povestesc:
In decembrie, eram tuns foarte scurt prin parti si la spate si in partea de sus, bretonul imi ajungea pana la sprancene.De atunci, mi-am pus un fix: Sa il las sa creasca pana in Ianuarie si sa ma tund doar prin parti si la spate. In timpul scolii, le-am spus colegilor ca abia astept sa ma vada dupa ce se termina vacanta de vara, pentru ca o sa am parul destul de lung. Jumatate spuneau ca o sa imi stea tare,jumatate imi ziceau ca o sa imi stea nasol si sa ma tund.
Uite ca suntem aproape in august, parul meu a ajuns pana la barbie dar ma deranjeaza si este destul de greu de intretinut. Acum, sora mea, mama mea, tatal meu si cativa prieteni imi spun sa ma tund pentru ca nu imi sta bine. Majoritatea prietenilor imi spun sa NU ma tund pentru ca imi sta bine, si sunt unic zilele astea cu aceasta frizura.
Chiar nu stiu ce sa fac...sa imi ascult familia si cativa prieteni sau sa imi ascult majoritatea prietenilor? Stiu ca este doar par si ca va creste la loc dar...chiar nu stiu ce sa fac, si cum sa imi fac freza pentru ca este destul de greu, si cu el scurt, si cu el lung (ar ajuta niste poze din ambele lungimi).
Multumesc anticipat!

3 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Am avut parul lung in adolescenta, am avut problema cu parinti mult timp.Ca nu le plac parul lung, ca nu le plac cerceii mei.Cat despre ce a spus 'sofstatics' despre clame.Eu purtam agrafe, aveam parul plin de agrafe.Lumea se uita putin, si muta privirea in alta parte.Se citea indiferenta si incapatanarea pe chipul meu.Nu suportam criticile de genu " esti gay, te arzi in dos? Esti poponaut? " Ma uitam la ei cu dezgust si imi continuuam drumul.Acum am ajuns un tip chelios de toata frumusetea.Am o 'carare' foarte deasa. In viata omul se schimba, daca te ajuta statura si nu esti slabut, incearca o chelie laughing

| sofstatics a răspuns:

Este ciudat, presupun că eşti băiat. ador băieţii cu părul lung, dar dacă pe tine te deranjează îţi propun să te tunzi... adică, nu cred că vrei să îţi pui clame în păr ca să vezi ce scrie undeva. tunde-te, dar nu prea scurt.

| Bpr_Vlas_1997 a răspuns:

Stii, familia e mereu pentru par scurt, e si in situatia mea, prietenii imi spuneau ca-mi sta super, pe cand parintii o tineau buna sca-mi dau jol lanabig grin In fine m-am frezat mai scurt si, mi-a placut, de atunci am o freza mai scurta si mai scurta. Plus la asta, parul lung a iesit din moda)) Bafta!