|

Salut TPU! Sunt brunet si as vrea sa imi fac parul gri, trebuie sa il decolorez inainte? Cum ar trebui sa procedez? Daca merg la un salon cat ar costa?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Da. Si se poate si acasa (cu decolorant pudra plus oxidant cel mai puternic, recomand decolorantul de la Kallos) si apoi corectat cu un sampon nuantator pentru ca iti va iesi cu tente portocalii sau galbene si samponul nuantator da o nuanta de gri. Dar mai bine la salon, mergi acolo si in 2-3 ore te face gri cu produse profesionale. Pretul e in functie de cat de lung si des e parul tau. Daca ai par scurt cred ca vreo 200 lei dar depinde si de salon.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, trebuie decolorat înainte.
Părul gri e mai riscant, trebuie să ai grijă cu el, mai bine mergi la salon mai ales că n-ai mai făcut asta niciodată. Trebuie să neutralizezi culoarea din păr înainte. Eu când m-am făcut prima dată gri a ieșit portocaliu la rădăcini, verde la mijloc și gri la vârfuri laughing
Prețul o să depină de salon și de lungimea părului, mai bine te interesezi când îți faci programare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, trebuie decolorat mai întâi și apoi se aplica vopseaua, indiferent ca e permanenta sau nu. Decolorarea + vopsirea (depinde de salon) la 100 de lei sigur ajunge.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nah. Nu trebuie. Te complici. Asteapta doar sa dea o boala suficient de grava peste tine, ori o intamplare destul de horror care sa te afecteze, ori o munca destul de istovitoare cu care sa-ti bati capul (munca d-aia mentala), sa vezi numai cum o sa-ti apara firele gri. Mie mi-a iesit unul, primul si singurul, cand am lucrat la foc continuu la o analiza bursiera timp de 5 luni.

Da, da. Nu-ti trebuie nici un decolorant. In curand, tot acolo ajungi. Shit happens si asa ajungem sa-ncaruntim cu totii.

(take my message with a grain of irony)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează